Dráma

"Nem hittünk a szemünknek. Zokogtunk!" – Bernadett a testvérével ment volna az utolsó pillanatban lemondott Taylor Swift koncertre

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.08.08.

Módosítva: 2024.08.14.

Bernadett Taylor Swift jegyekkel a zsebében számolta vissza a napokat a bécsi koncertig, majd szerda este pillanatok alatt szertefoszlott az álma, amikor terrorveszélyre hivatkozva lemondták az énekesnő bécsi koncertjeit. A lány örül, hogy húgával együtt biztonságban van, ám borzasztó csalódott, hogy a 10 éve dédelgetett álom továbbra is álom marad.

Lemondták Taylor Swift amerikai énekesnő bécsi koncertjeit, miután augusztus 7-én őrizetbe vettek két személyt, akik merényletet terveztek az énekesnő bécsi koncertjein. A magyar rajongók borzasztóan csalódottak, ugyanis az énekesnő pályafutása során még sosem lépett fel ilyen közel hazánkhoz. Bernadett 10 éve várta a koncertet, amire a jegyeket vőlegényétől kapta ajándékba, amikor megszerezte a pszichológia mesterdiplomáját.

Bernadett 10 éve erre a koncertre készül Fotó: olvasói

Épp felértünk Budapestre Nyíregyházáról, ahonnan mentünk volna tovább Bécsbe, amikor láttuk a lesújtó hírt a húgommal. Nem hittünk a szemünknek. Zokogtunk!

 — meséli lapunknak Bernadett, aki a testvérével utazott volna Bécsbe, hogy közösen bulizhassanak kedvencük koncertjén. A 26 éves fiatal nő lemondásokkal teli éveket tudhat maga mögött. Az egyetem mellett Bernadett és húga beteg édesanyjukat és édesapjukat felváltva gondozza, így ez a közösen átélt élmény borzasztóan fontos lett volna számukra.

400 napja ketyeg a visszaszámláló a telefonomon. Minden nap egyre közelebb kerültünk hozzá, aztán az utolsó pillanatban szertefoszlott az álmunk

 — meséli zokogva Bernadett, aki több mint 150 barátság karkötőt készített a koncertre, hogy a hagyományoknak megfelelően különböző nemzetek rajongóival cserélgethessen.

Rengeteget dolgozott, hogy karkötőket cserélgethessen kedvenc énekesnője koncertjén Fotó: olvasói

Bár Bernadett jelenleg vigasztalhatatlan, hálával van tele a szíve, hogy idehaza biztonságban lehetnek.

Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha megrendezik és történik valami. Vagy, ha mi hamarabb kiutazunk, ahogy terveztük. Izgulok a rajongókért, de remélem ők is biztonságban lesznek

 — zárja Bernadett, aki bízik benne, hogy kárpótolják majd a csalódott rajongókat. Bernadett még aznap éjszaka akcióba lendült, és megszervezett egy bánatűző swiftie találkozót, hiszen ezt idehaza teljes biztonságban megtehetik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek