Para

Hátborzongató, mit fedezett fel egy nő a saját otthonában

KL

Létrehozva: 2024.08.27.

Mindenki találgat, mi is lehet az.

Egy nő döbbenten állt, miután felfedezett egy rejtett szobát 127 éves otthonában. A látottak pedig arra késztettek egyeseket, hogy figyelmeztessék őt: kerülje el a titokzatos helyiséget! A hölgy akkor bukkant a rejtett szobára, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel az emeleti szekrény burkolatával. Közelebbről megvizsgálva rájött, hogy az elfed valamit. A Redditen osztotta meg a felfedezését. Posztjában a következőt írta:

Tavaly találtam ezt az elrejtett szobát a házamban. Az egyetlen módja, hogy hozzáférjünk, ha leszedjük a lambériát az emeleti szekrényről. Szerintem nagyon király! A házam 1897-ben épült.

Elárulta, hogy a fia ragaszkodott ahhoz az elméletéhez, miszerint a padlás mérete és a ház többi része között eltérés van, ami egy láthatatlan területre utal. 

− A fiam folyton azt hajtogatta, hogy a padlás nem egyezik a földszinttel. Azt mondta, hogy kell lennie egy rejtett helyiségnek. És láss csodát, volt is magyarázta az anyuka, majd ezután a felhasználókhoz intézett egy kérdést, hogy szerintük mire használhatták ezt a titokzatos szobát.

A válaszok pedig nem maradtak el:

Gyilkos szoba

− jegyezte meg az egyik kommentelő.

Mivel nem ismerjük a pontos helyét, nehéz pontosan meghatározni a használatát

− magyarázta egy másik hozzászóló.

Éreztél bármi változást a házban, mióta kinyitottátok?

− kérdezte egy másik felhasználó aggódva a Mirror beszámolója szerint. A netezők közül egyébként sokan voltak azon a véleményen: jobb elkerülni a titokzatos szobát. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek