Tragédia

Felfoghatatlan tragédia: lefeküdt aludni, és soha többé nem ébredt fel egy kétgyermekes családanya

H. A.

Létrehozva: 2024.08.16.

A 38 éves nőt, aki korábban szinte soha nem volt beteg, álmában érte utol a halál.

Borzasztó tragédia rázott meg egy családot az észak-lanarkshire-i Plainsben. A 38 éves, kétgyermekes anya, Lucy Wilk július 28-án még lefektette 9 hónapos fiát, Theót, majd egy csendes estét töltött el a párjával, Michal Harabinnal, mielőtt másnap reggel holtan találtak volna rá.

Borzasztó tragédia rázta meg a kisgyermekes családot / Fotó: GoFundMe

Reggel 7-kor felébredtem, és hallottam, hogy Theo sír. Lucy nem reagált, ezért felszaladtam az emeletre, és eszméletlenül találtam rá a hálószobájában. Megpróbáltam felébreszteni, de nem reagált. Lefektettem a földre, és elkezdtem újraéleszteni, miközben vártam a mentőautó érkezését

- idézte fel a történteket Lucy partnere, Michal, majd hozzátette, a mentők ezután még egy órán keresztül küzdöttek a nő életéért, de már semmit sem tehettek: Lucy szívleállást szenvedett el, melynek következtében elhunyt. A 9 hónapos Theo mellett egy 12 éves fiút, Oskart hagyott maga után félárván.

Michal - aki 15 évig élt párkapcsolatban Lucyvel - elmondta, a nő soha nem ivott, nem dohányzott, és nem volt ismert egészségügyi problémája sem, így az elvesztése hatalmas sokkot jelentett a családjuk számára.

Hiányzik minden egyes pillanat, amelyet együtt tölthettünk el, valamint a mosolya és a nevetése. Nagyon különleges partner és anya volt, a fiúk jelentették az egész világát

- tette hozzá a férfi.

A család egy barátja, Malgorzata Herner nemrég egy GoFundMe-oldalt indított, amivel támogatni szeretné Michalt és két gyermekét ebben a mostani nehéz helyzetben: az összegyűlt pénzből szeretnék fizetni Lucy temetését, amely augusztus 17-én lesz, valamint a férfi napi kiadásait, aki jelenleg szabadságon van, hogy gondját viselje a fiainak - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek