Egészség

Végre kiderült: egy 102 éves nő elárulta a hosszú élet titkát - Videó

KL

Létrehozva: 2024.08.26.

Az idős asszony szerint ennek köszönheti, hogy ilyen hosszú kort megélt.

Egy szelet torta és egy-két sör sokak számára ideális születésnapi ünnepségnek tűnik, de a 102 éves Manette Baillie számára biztosan nem.

Az idős hölgy szerint ez a hosszú élet titka Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

Az angliai Suffolkból származó veterán nő vakmerő és figyelemre méltó módon ünnepelte 102. születésnapját. Az újabb életévet betöltő Manette kiugrott egy repülőből Benhall Green falu felett, amit három évtizede az otthonának nevez. Az idős asszonytól nem idegenek az őrült mutatványok, kerek 100. születésnapját azzal ünnepelte meg, hogy beült egy Ferrari-ba és végigment vele a Formula 1-es silverstone-i pályán.

Manette Baillie a repülőgépből való kiugrásával egy jótékonysági szervezetet is támogatott, 13 ezer dollárt (több mint 4,5 millió forintot) gyűjtött össze nekik.

Sokan csodálkoznak azon, hogy az idős asszony 100 éves kora felett is ennyire vakmerő. Nos, a BBC Radio Suffolknak nyilatkozva Manette megosztotta a titkát.

 

Annyira szerencsés vagyok, hogy fitt és egészséges vagyok, hogy valamit kezdenem kell vele, ez az igazi hátulütője. Nem pazarolhatom csak úgy el, más emberek ízületi gyulladástól szenvednek, én viszont nem

 

- idézi az Unilad az idős asszony szavait, aki  végül elárulta a hosszú élet meglepő titkát:

"legyetek érdeklődőek minden iránt, kedvesek a körülöttetek lévőkhöz, és hagyjátok, hogy ők is kedvesek legyenek hozzátok. Ja, és ne feledkezz meg a bulizásról sem."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek