Drámai

"Egyszer sem kellett fájdalomcsillapító" – így szűntek meg Hannácska elviselhetetlen fájdalmai

IF

Létrehozva: 2024.08.05.

Hannácskát hónapok óta szörnyű fájdalmak gyötörték. Most azonban úgy néz ki, hogy minden megoldódott és a kislány végre nyugodtan tud aludni.

Ahogy arról már lapunk többször beszámolt, a 8 éves Hannácskát hónapok óta szörnyű fájdalmak kínozzák.  Hanna ötéves kora óta küzd betegségével, a csontrákkal. Bár a kislányt megműtötték, mikroszkopikus részek maradtak a tumorból, amik bármikor aktiválódhatnak. Ennek tudata a család mindennapjaira rányomja a bélyegét. A kislány állapota napról napra romlott, végül már éjszaka sem tudott aludni a fájdalmai miatt. Most azonban úgy néz ki, végre nyugodtan kipihenheti magát.

Hanna ágya máshova került  Fotó: Facebook/HanNapló

Hanna korábban egy mosolygós, életvidám kislány volt, aki mindenkit fel tudott vidítani. Még saját családjának is ő adott erőt a nehéz időszakokban, ám mostanában már hamar fárad, egyre többet panaszkodik hát és lábfájdalomra. Édesanyja, Krisztina lapunknak korábban elmondta, hogy Hanna mostanában egyáltalán nem önmaga.

Nagyon nehéz látni őt szenvedni a fájdalmaktól, tehetetlenül. Továbbra is mindent megteszünk Hannáért, bármilyen nehéz anyagi helyzetben is vagyunk. Éjjel nem alszunk és napközben is keveset tud pihenni

– mondta el pár hónapja a kitartó édesanya.

Most azonban úgy néz ki, hogy végre sikerült enyhülést hozni a kislánynak. A család egy természetgyógyászt keresett fel, aki hamar rájött arra, hogy Hanna mi miatt nem tud aludni.

Kiderült, hogy Hanna ágya nagyon rossz helyen volt, Hartmann zóna keresztben és hosszanti vízérben feküdt! Amióta az ágyát jó helyre tettük, még egyszer sem kellett fájdalomcsillapítót adni és nyugodtan alszik éjszaka! 

– árulta el boldogan Krisztina.

A család nagyon bízik abban, hogy ez a helyes út és a természetgyógyász rengeteget segíthet Hannácskán, hogy újra a régi önmaga legyen és ne kínozzák őt fájdalmak.

Sok munka vár még ránk és nagyon nehéz lesz, de Hannáért bármit! Összeszedtük a tartalék erőinket és megyünk tovább, hogy még erősebbek legyünk! Csak együtt győzhetünk! Nagyon büszkék vagyunk Hannára , ő egy csoda kislány! 

– zárta gondolatait.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek