Gyász

Rettenetes tragédia: kempingezés közben vesztette életét egy 12 éves fiú

KL

Létrehozva: 2024.09.28. 17:30

A gyermek életét már az orvosok sem tudták megmenteni.

Borzalmas baleset történt: egy 12 éves fiú tragikus körülmények között életét vesztette, miután egy fa rádőlt a Michigan délkeleti részén található Howell Természetvédelmi Központban.

mentőhelikopter
A fiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni Fotó: Pixabay (illusztráció)

Az eset még csütörtök délután történt, amikor a fa a fiú fejére esett. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol később elhunyt. A Livingston megyei seriff hivatal megállapította, hogy a gyerek a Northville-i Our Lady of Victory katolikus iskola diákja, és az osztályával egy éjszakai táborozáson vett részt a természetvédelmi központban, amikor a végzetes tragédia bekövetkezett.

Michael Murphy seriff elmondta, hogy a csoport éppen azt tanulta, hogyan kell tüzet rakni, amikor hangos reccsenést hallottak. Ez a hang arra késztette őket, hogy elfussanak, mielőtt egy 20 láb (6 méter) magas, korhadt törzsű fa kidőlt és ráesett a 12 éves fiúra.

Tina Bruce, a Howell Nature Center vezérigazgatója kijelentette, hogy minden információt összegyűjtenek, és szorosan együttműködnek a hatóságokkal, hogy kiderítsék, pontosan mi okozta a tragédiát. Egyúttal bejelentette, pénteken a hely zárva lesz, hogy a személyzet feldolgozhassa a történteket - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek