UFO

150 ember állítja egyszerre: itt koncentrálódnak az ufók

B. V.

Létrehozva: 2024.09.24. 19:00

Az űrlények évtizeked óta figyelhetik a nukleáris földi fegyvereket.

Önvédelem vagy támadás? Mire készülhetnek azok az űrlények, akiket nukleáris fegyverraktárak és atombombák környékén láttak Amerikában, Indiában és Oroszországban. A hátborzongató jelenséget az eleve hátborzongató helyeken többen is látták. Egy ufószakértő, Robert L. Hasting legújabb földönkívülekről szóló könyvében ugyanis 150 csak amerikai katonát megszólaltatott egy interjú során, akik saját szemükkel látták már őket ezen helyek környékén.

Először 1945-ben látták őket ilyen helyen. Fotó: Pexels

Hasting szerint azonban aggodalomra semmi ok: az idegenek nem hátsó szándékkal figyelik a nukleáris földi raktárakat. Úgy véli, ahelyett, hogy ellenünk akarnák fordítani azt inkább arra kíváncsiak, hogyan tudnák azt felhasználni a védelmünkre egy Armageddon esetén. De van egy másik feltételezése is, ami szerint az ufók egy közelgő nukleáris katasztrófár szeretnének minket figyelmeztetni, netán azért figyelik őket, hogy saját bolygójukat, hogyan védjék majd meg egy ilyen esetben.

A szakértő azonban kiemelte, tényleg nem kell tőlük ez miatt félni, hisz már évek óta kémkednek így. Először 1945-ben látták őket, Hirosima és Nagaszaki atombombázása során. Észlelésüket csupán azért nem közölték, mert szigorún titkosított aktákat hoztak létre róla, írja a DailyStar.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek