UFO

A bennfentes állítja: napokon belül hatalmas UFO-bejelentésre kerül sor

KL

Létrehozva: 2024.09.24. 20:45

Az informátor szerint ekkor tudhatunk meg több információt.

Az emberiség történelmének egyik legdrámaibb eseménye fog bekövetkezni az elkövetkező hónapokban, egy informátor állítása szerint.

Az informátor szerint napokon belül hatalmas UFO bejelentésre kerül sor Fotó: Pexels

Charles McNeal azt állítja, hogy beszervezték az amerikai légierő szigorúan titkos hírszerző egységébe, amelynek feladata az amerikai kormány és egy idegen civilizáció közötti 70 éves fegyverszünet fenntartása volt.

Ez a fegyverszüneti megállapodás - állítja McNeal (mindenféle bizonyíték nélkül) a YouTube-csatornáján - 2024 szeptemberének végén lejár. Azt állítja, hogy hamarosan egy tervezett eseménysorozat következik, amely magában foglalja Izrael állam részleges - vagy esetleg teljes - megsemmisítését, egy rövid globális konfliktust és egy megrendezett idegen inváziót, amely fordított UFO-technológiát használ.

A bennfentes közölte, hogy az információk lassú csepegtetése - mind a hírcsatornákon, mind a filmeken és a televízióban közvetített, a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételről szóló fiktív beszámolókon keresztül - része volt annak a kampánynak, amelynek célja a világ lakosságának felkészítése egy idegen fajjal való találkozás okozta sokkra.

Az „Acclimate Now” weboldalán felvázolja az egész tervet, beleértve egy megrendezett harmadik világháborút, amelynek fő célja a lakosság megfélemlítése lesz, miközben a civil lakosság nagy részét kiirtják. Ezt a háborút, állítása szerint, egy évtizedek óta tervezett „idegen invázió” fogja megszakítani.

McNeal szerint azonban hamarosan különféle valódi idegenekkel fogunk megismerkedni, köztük kibernetikusan feljavított humanoidokkal a Rigel csillagrendszer egyik bolygójáról: 

Az A-C típusúak szürke vagy szürkés pigmentációval rendelkeznek, ami néha kissé meszesnek hathat. Négy ujjuk van, mindegyik ujjuk végén kis tapadókorongokkal, és némelyiküknek úszóhártya van az ujjaik és a lábujjaik között. A D típusnak barnás pigmentációja van, öt ujja és öt lábujja.

Azt állítja továbbá, hogy az 1940-es évek végén ezekkel a lényekkel való kezdeti kapcsolatfelvételt követően az amerikai kormány számos különböző idegen fajjal állt kapcsolatban az évek során, és hogy az elkövetkező néhány évben mindezen földönkívüli civilizációkról szóló híreket nyilvánosságra fogják hozni.

De szerinte még ezeknek az idegen látogatóknak a nyilvánosságra hozatala sem fogja tartalmazni a teljes igazságot: „Sajnos” - mondja McNeal - „még a nyilvánosságra hozatali folyamatot sem tervezik 100%-ban őszintének vagy átláthatónak. Csak eszközként használják egy nagyon veszélyes tervhez, hogy összehozzák a világot” - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek