Korhatár

Egy angyallal több lett az égben: 92 éves sofőr gázolta halálra a 8 éves kislányt

P. E.

Létrehozva: 2024.09.11.

A 92 éves asszony összetévesztette a fék- és a gázpedált.

Tragikusan meghalt egy 8 éves kislány, miután elütötte egy 92 éves sofőr, aki a floridai Miamiban „a fékezés helyett” gyorsított. Stephanie Alonsót szeptember 2-án délután 4 óra körül elütötte egy ismeretlen idős nő, miközben ő és édesanyja a Navarro gyógyszertár felé sétáltak a Southwest 32nd Avenue és 22nd Streeten – jelentette a CBS News Miami.

 

A térfigyelő felvételeken az látható, hogy a piros Nissan terepjárót vezető nő felgyorsít és eltarolta a kislányt, miközben elsodorta az édesanyját – mondta el a rendőrség szóvivője. A sofőr „összetévesztette a gázpedált a fékkel”.

Stephanie-t a Jackson Memorial Hospitalba szállították, ahol kritikus állapotban volt, miután „fejének egy részét eltávolították” – mondta apja a CBS News Miaminak. Pénteken halt meg, valamivel több mint két héttel a szeptember 21-i születésnapja előtt.

A lány apja, Joany Figueredo próbálja feldolgozni gyermeke elvesztését, és úgy véli, a tragédiát meg lehetett volna előzni, ha korhatárt írnak elő a sofőrök számára.

"Elütötte a lányomat, ő pedig nekiütközött a falnak. Kiszállt az autóból, és úgy tett, mintha mi sem történt volna” – mondta az NBC 6 South Florida című műsorának. "Mi történik? Miért vezet egy 92 éves személy? Korhatárt kell szabni” – mondta Figueredo.

A kétségbeesett apa most arra összpontosít, hogy lányát örök nyugalomba helyezze, és „egy olyan törvényért harcol, amely a vezetési életkor korlátozása mellett szólna”. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek