Baleset

„Azt hittem, csak egy bója” – 100 méteren át vonszolta az elgázolt pici lány testét egy autós

B.

Létrehozva: 2024.09.04.

Nem vette észre, hogy elütötte a lányt.

Egy kisteherautó sofőrje, aki közel 100 méteren keresztül vonszolta egy elgázolt, kocsija alá szorult 12 éves lány testét, azt hitte, hogy csak egy közlekedési bóján ment át és az szorult a kerekek közé.

Az autós azt hitte, hogy csak egy közlekedési bóján ment át és az szorult a kerekek közé (Képünk illusztráció) Fotó: Unsplash

A 27 éves Haider Ali egy autós gyorsétteremben volt, hogy kávét és fánkot vásároljon magának, de nem látta, hogy a lány átsétált a furgonja előtt. Elgázolta a gyermeket, majd lassan továbbhajtott a következő ablakig, hogy kifizesse az ételt.

Csak akkor állt meg, amikor a lány teste már kiszabadult a kocsi fogsága alól, és mozdulatlanul feküdt az úton. A sofőrt egy járókelő figyelmeztette a történtekre. A meg nem nevezett lány kulcscsontja és könyöke is eltört.

Amikor a rendőrség megkérdezte a férfit a történtekről, azt mondta, nem vette észre, hogy elütötte a lányt, és azt mondta, azt hitte, csak egy bóján ment csak át. Elismerte a kellő körültekintés és odafigyelés nélküli vezetés vádját. Költségtérítés és áldozati pótdíj megfizetésére is kötelezték - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek