Gyász

„Erre nincsenek szavak, nyugodj békében!" – Gyertyákkal búcsúztak a Dusnoknál eltűnt Danitól

IF

Létrehozva: 2024.09.19. 16:00

Hatalmas tragédia rázta meg az országot. Több ezren búcsúznak a Dusnoknál eltűnt Danitól.

Lapunk a kezdetektől nyomon követte a Dusnoknál eltűnt Dani ügyét. A fiatal magánéleti gondokkal küzdött, ezért szeptember 6-án úgy döntött, hazalátogat a családjához. Kalocsa és Dusnok között azonban leszállt a buszról, mert rosszul érezte magát. Családja azonnal elindult érte autóval, de mire odaértek, már sehol sem találták őt. Édesanyja kétségbeesve kereste gyermekét, ám pár nappal később bekövetkezett a legrosszabb: Dusnok szélén, egy tanyán megtalálták Dani holttestét.

eltűnt Dani
Rengetegen búcsúznak Danitól Fotó: Facebook

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket... az együttérzést

– tudatta a szörnyű hírt az édesanya szeptember 17-én kora este a közösségi oldalán.

Nem csak Dani családja, az egész ország összeomlott, amikor kiderült, az eltűnt fiatal már nem él. Rengetegen reménykedtek abban, hogy épségben megtalálják a fiatalt, volt, aki napról-napra követte az eseményeket. Bíztak a csodában, hogy Dani épségben előkerül és édesanyja újra magához ölelheti. Hiába indultak keresésére a zord idő ellenére is, Dani már sosem tér haza családjához.

Több ezren gyászolják a Dusnoknál eltűnt Danit

A fiatalt családja, barátai és munkatársai fájó szívvel gyászolják. Rengetegen búcsúztak tőle a közösségi oldalakon is, szeptember 18-án este pedig Márikéménden gyertyagyújtással köszöntek el volt kollégájuktól.

Mély fájdalommal búcsúzunk Tőled Dani. Édesanyád által gyermekkorod óta része voltál annak a hivatásnak, amit együtt élünk meg Máriakéménden. Az Élet úgy hozta, hogy egy ideig munkatársunk is voltál. Komoly, elszánt és a gyerekekhez, édesanyákhoz mindig szeretettel forduló kollégánk voltál. Hitünk szerint a Jóisten védelmező szeretetében és kegyelmében vagy már. A viszontlátás reményében nyugodj békében

–  írta a máriakéméndi Családok Átmeneti Otthona.

„Dani, búcsúzik Tőled az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ valamennyi munkatársa. (...) Szeptember 6-án mély megdöbbenéssel olvastuk az eltűnésedről szóló híreket. Aggódtunk érted és végig bíztunk abban, hogy épségben felbukkansz valahonnan. Tegnap tudtuk meg azt, amit nem akartunk elfogadni: már soha nem jössz vissza. Más utat jársz már. Emléked az ECSGYK szívében tovább él. Nyugodj békében!" – búcsúzott a fiataltól az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ.  

Dani családtagjai, barátai és közeli ismerősei is fájó szívvel búcsúztak a fiútól.

Dani, hihetetlen jólelkű, jószívű srácnak ismertelek meg. Mindig volt egy kedves szava, egy őszinte mosolya azokhoz, akiknek volt hozzá szerencséje. Egyszerűen lehetetlen szavakba önteni, mit érzek most. Őszinte részvétem! Dani, az angyalok vigyázzanak rád!

– búcsúzott a fiataltól egy barátja.

Drága Dani! Annyira bíztam, drukkoltam innen a távolból. Erre nincsenek szavak, nyugodj békében!" – nyilvánított részvétet egy rokon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek