Búcsú

Holtan találták meg az eltűnt Danit: Több ezren gyászolják az elhunyt fiatalt

IF

Létrehozva: 2024.09.18.

Hiába keresték annyian, végül holtan került elő a fiatal fiú. Az eltűnt Danit rengetegen gyászolják.

Ahogy arról lapunk többször hírt adott, kétségbeesve kereste családja a Dusnoknál eltűnt Danit. A 29 éves fiatal férfi szeptember 6-án egy buszról szállt le, mert rosszul érezte magát. Azonnal elindultak érte kocsival, de mire odaértek már csak hűlt helyét találták. Több elmélet is szárnyra kapott az elmúlt napokban a fiú hollétéről, de a találgatások ideje lejárt, ugyanis szeptember 17-én megtalálták Bódog Dániel holttestét.

eltűnt Dani
Rengetegen gyászolják az eltűnt Danit    Fotó: Facebook

Az eltűnt fiatal édesanyja fájó szívvel tudatta közösségi oldalán, hogy megtörtént, amitől a legjobban féltek: holtan került elő szeretett fia. 

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette, pontosabbat még mi sem tudunk. Kérem, hogy a találgatásokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket... az együttérzést!

 – írta a gyászoló anyuka.

Az egész ország reménykedett, hogy épségben megtalálják, bíztak a csodában. Most, hogy bekövetkezett a legrosszabb nagyon sokan ismeretlenül is részvétet nyilvánítottak a családnak.

Borzasztóan sajnálom! A kezdetektől szinte megszállottan követtem a fejleményeket. Nem tudom miért, nagyon megérintett, pedig nem ismertem Őt. Annyira drukkoltam... Le vagyok sújtva! Hatalmas ölelésem a családnak! Mérhetetlen erőt, kitartást és vigasztalódást kívánok! Dani, nyugodj békében.

 – szólt hozzá a bejegyzéshez egy felhasználó.

- Vigasztalódást kívánok az egész családnak, hozzátartozóknak, mindenkinek, aki szerette-ismerte. Isten nyugtassa békében Danit! – írta egy kommentelő.

A szívem minden szeretetével kívánok sok erőt e hatalmas fájdalom elviseléséhez. Nyugodjék békében a drága fiad. 

– nyilvánított részvétet egy másik hozzászóló.

- Ismeretlenül is őszinte részvétem a családnak! Annyira bíztam az összefogásba, hogy sikerül időben-épségben megtalálni! – írták.

Borzalmas, megszakad a szív a fájdalomtól! Istenem, tekints rá a gyászoló családra és vigasztald őket nagy fajdalmukban. Nyugodj békében Dani! 

– fejezte ki sajnálatát egy gyászoló.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek