Jóslat

Felfedte a jövőlátó: 2025-ben éri el az iszonyat a Földet, ebből nincs kiút

Bors

Létrehozva: 2024.09.25.

Természeti katasztrófa és háború vár ránk a jövendölés szerint. Te hiszel az időutazó szavainak?

A TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő Eno Alaric felfedte, hogy milyen bizarr eseményekre számíthatunk 2025-ben. A jövőlátó azt állítja, ő valójában egy időutazó, ezért pontosan ismeri azokat az eseményeket, amelyek megváltoztatják az emberiség életét.

Április 6-án a K2-es hegyen különleges állatfajokat fedezünk fel: lesznek köztük olyanok, amelyeket kihaltnak hittünk, valamint olyanok is, amelyeket eddig nem ismertünk. Megtaláljuk többek között a kardfogú tigris egy példányát, valamint néhány olyan fajt, amely gyógyíthatatlan betegséget hordoz.

Április 20-án pink színűre változik az égbolt, és valamilyen furcsa módon ennek hatására kitörnek a legnagyobb vulkánok a Földön. Azt talán mondanunk sem kell, hogy hatalmas lesz a pusztítás...

Május 9-én egy olyan bolygóra bukkanunk, ami pontos mása Földünknek. A most megismert égitesten élő fejlett lények háborút indítanak, hogy megsemmisítsenek minket.

Május 22-én a legyek, moszkitók és imádkozó sáskák mutáción mennek keresztül, aminek következtében hatalmasra nőnek, nagyjából kétszer akkorák lesznek, mint az emberek. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek