Hihetetlen

„El voltam ragadtatva” – Háromszög alakú, villogó, szivárványos UFO-t látott egy férfi

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Redditen egy felvételt is megosztott az UFO megfigyeléséről a férfi.

Egy utahi lakos teljesen ledöbbent, miután az egyik este sikeresen megörökített egy, az égen megjelenő villogó, háromszög alakú, többszínű UFO-t. A Reddit-felhasználó, aki Cruxstew mellett jár egy 50 másodperces videót közölt hihetetlen megfigyeléséről. 

A videón egy kis gömb látható az égen, ami gyorsan változtatja a színét. Amikor a kamera ráközelít az objektumra, a fény villogni kezd a piros, a kék, a zöld és a fehér színeket váltogatva, mintha csak egy szabad szemmel látható aura lengené körbe. 

- Le voltam nyűgözve attól, amit láttam – írta a férfi a bejegyzésében, majd hozzátette: ez a videó csak egy a tucat azonosítatlan jelenség közül, ami megvilágította Dél-Utah égboltját azon az éjszakán.

- A többszínű pulzáló fény háromszög alakot öltött egészen addig, amíg el nem tűnt. A háromszög alakú forma nem lencséből vagy torzításból származott. A fény nem repülőgépről vagy műholdról érkezett, és nem is állt. Egyetlen lámpa sem volna képes ilyesmire. Ez a sivatag közepén volt. Több mint 15 ilyen jelenség volt látható egy órán belül. Ezek vízszintesen haladtak a horizonton változó sebességgel, sokkal gyorsabban, mint a látszólag hasonló távolságra lévő repülőgépek – fejtegette a szemtanú.

Bár nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan hol lakik Dél-Utahban, azonban az Utahi Egyetem kutatása szerint a Beehive állam az egyik legjobb hely az ilyes féle szokatlan felfedezésére, amik ráadásul el is szaporodtak az utóbbi időben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek