Gyilkosság

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a családi házhoz: egy villanyszerelő végzett a családjával és önmagával is

P. E.

Létrehozva: 2024.09.11.

Egy család szétesett, miután egy erőszakos férj agyonlőtte fiatal feleségét és két gyermeküket texasi otthonukban. A rendőrséget az NE 14th Avenue 3600-as háztömbjébe hívták Amarillóban, miután egy családtag megtalálta Jose Olmos, felesége, Jessica (33), valamint gyermekeik, Jazele és Daniel holttestét.

sziréna, rendőr, rendőrség
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 42 éves villanyszerelőt az amarillói rendőrség május 19-én tartóztatta le egy családtag bántalmazásának vádjával, de visszatért a családi házba, miután 500 dollár ellenében szabadlábra helyezték. A nyomozók úgy vélik, hogy Olmos először végzett a családjával, majd öngyilkos lett.

"Ó, Jessica Olmos! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtalak kisegíteni ebből. Jazale és Daniel csodálatos gyerekek. Ígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy örökké emlékezzenek rád. Itt nincs vége, ígérem!” – írta Clara Nunez, a család barátja a Facebookon.

A tizedik házassági évfordulójukat július 4-én ünneplő pár házasságkötésük óta Olmos lakcímén élt. Jessica irodavezetőként dolgozott a Jeff Bara Állami Gazdasági Ügynökségnél a városban, 7. osztályos lánya pedig lelkes birkózó volt.

Néhány hónappal korábban a család egy látszólag idilli fotózáson pózolt az otthonukhoz közeli mezőkön, és Anna Vega fotós arról beszélt, hogy megdöbbentette erőszakos haláluk. „Annyira lesújtott a ma reggeli hír” – írta, miközben újra közzétette a képeket a Facebookon. "Mondtam már, amikor itt voltál, de Jessica, abszolút megtiszteltetés volt, hogy veled és a gyönyörű gyerekeiddel dolgozhattam. Jazele és Daniel annyira édesek voltak, hogy még mindig hallom, ahogy kuncognak és nevetnek. Egy ilyen morbid világban azért tettem közzé ezeket a fotókat, mert remélhetőleg az emberek bepillanthatnak abba a ragyogó fénybe, amelyben mindannyian voltatok, és nem csak az utolsó pillanatokra fognak emlékezni, amelyek elvittek benneteket.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek