Mellbevágó

„Életünk fénye volt” – Hatéves gyermeket ragadott el az agydaganat, anyukája nem bírja elengedni

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Leírhatatlan gyászt érez a fiú édesanyja, akinek fogalma sincs, hogyan folytassa az életét.

Egy édesanya élete romokban hever, miután elveszítette mindössze hatéves fiát egy agresszív agydaganat miatt. Laura Kurtal leírhatatlannak nevezte a fájdalmát és a februári tragédia óta, még mindig küzd azért, hogy megpróbálja feldolgozni a fájdalmát. Laura azt mondta, minden egyes nap csak egyre rosszabb fia nélkül. Leginkább amiatt aggódik, hogy idővel elhalványulnak majd az emlékei a fiáról, ahogy tovább lép az életében. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A kis hatéves Taylant 2024 májusában diagnosztizálták medulloblastomával, az agydaganat egy agresszív formájával. Nyolc hónapig küzdött a betegséggel, ami során megműtötték, protonnyaláb terápián vett részt és kemoterápiát kapott. Karácsony után Taylan feladta a küzdelmet az életéért. 

- Az egyetlen gyermekünk és életünk fénye volt. A fájdalom, hogy Tay nélkül kell folytatnunk az életünket leírhatatlan, és ezt nem lehet helyrehozni - mondta Laura, majd folytatta: - Úgy érzem, hogy a fájdalom napról napra rosszabb, hogy a gyász egyre erősebb. Teljes hitetlenségben vagyok, képtelen vagyok feldolgozni, nemhogy elfogadni, hogy elvesztettem Tayt.

Tay emlékének tisztelegve a család létrehozta a Tay's Tribe nevű adománygyűjtő csoportot az Agytumor-kutatás számára. Szeptember 28-án, szombaton a Sharnford melletti Fosse Meadows Country Parkban a Remény sétáját tervezik egy pénzgyűjtő akció keretein belül. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek