Tragédia

Szörnyű baleset: szemeteszsáknak nézte a lányt, átgázolt rajta a kamionos

KL

Létrehozva: 2024.09.28. 15:30

Az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Egy sofőr halálra gázolt egy alvó nőt a teherautójával, miután összetévesztette a nőt egy „szemeteszsákkal és egy összehajtogatott paplannal”.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Halálra gázoltak egy fiatal nőt Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 24 éves Nicole Cummings tavaly augusztus 10-én a Shell garázs előtt aludt, amikor Alec Keiran elütötte a Volvo teherautójával a járdára hajtott. A Bamber Bridge-ből származó 52 éves férfi Merseyside környékén lévő Spar üzletekbe szállított árut, amikor reggel fél kilenc körül megpróbált balra kanyarodni a Scotland Roadról az evertoni Wilbraham Streetre, majd a benzinkút előkertjébe. Ám a dolog borzalmasan sült el.

Tudta, hogy ez egy szoros manőver lesz. A kanyarodást nehezítette, hogy egy Audi közvetlenül az előkert bejáratának oldalán, a vádlott járművének külső oldalán parkolt a járdán, és amikor a teherautósofőr kanyarodni kezdett, a vádlott meglátta, hogy a közeli oldalán a járdán van valami, amiről azt hitte, hogy egy szemeteszsák és egy összehajtogatott paplan

- mondta Philip Asprey ügyész a bíróságon.

Azonban, amit a férfi látott, az nem hulladék volt, hanem az áldozat, Nicole Cummings. A nő ugyanis a földön aludt, és a jármű hátsó kerekei közvetlenül áthaladtak rajta, ez pedig végzetes tragédiához vezetett.

Nicole-t a helyszínen halottá nyilvánították. A boncolás a halál okát „a nyak, a fej és a mellkas többszörös zúzódásos sérüléseiben” állapította meg . A nő édesanyja teljesen összetört a tragédia miatt. Vanessa Thompson elmondta, hogy „megállt a világ”, miután megtudta, hogy lánya meghalt.

Keiran, aki büntetlen előéletű volt, beismerte, hogy gondatlan vezetésével halált okozott. A bíróságnak elmondták, hogy az 53 éves férfi teherautójára kamerákat szereltek fel, és ha kanyarodás közben használta volna, akkor az egyértelműen mutatta volna a földön alvó Nicole-t, és a tragédia elkerülhető lett volna. A teherautósofőrt 12 hónapra börtönbe zárták gondatlan vezetés által okozott halálesetért, és 12 hónapos vezetési tilalmat is kiszabtak rá, amely a szabadulása után veszi kezdetét - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek