Aktuális

Szirénák sikolya dermesztette meg a környéket: 5 éves kisfiú holttestét húzták ki a tóból

Létrehozva: 2024.09.24. 15:30

Napok óta keresik, sajnos azonban nem sikerült élve megtalálni.

Egy szülő el sem képzelhet annál szörnyűbbet, mint hogy gyermeke eltűnik. Ameddig ugyanis nem találják meg, folyamatosan mardos a kétely és a kétségbeesés, hogy vajon mi történhet a kicsikénkkel? Bántják? Szenved? Jól van? A tehetetlenség érzése egyszerűen elviselhetetlen, a várakozás pedig nagyon nehéz. Texasban, Cypress városából egy 5 éves autista kisfiú tűnt el, akinek azonban most a holtteste került elő. 

sziréna, rendőr, rendőrség
Megtalálták a kisfiú testét / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Napok óta keresik azt az autista 5 éves kisfiút, aki pelenkában, mezítláb tűnt el otthonról. A rendőrség mindent megtett annak érdekében, hogy épségben hazajuttassa a gyereket, sajnos azonban nem sikerült megmenteni az életét. Vasárnap ugyanis szirénáktól volt hangos a texasi tó környéke. A rendőrök egy kicsi testet húztak ki a vízből, és bár azonnal megkezdték az újraélesztést, reménytelen volt. Az az autista ötéves kisfiú akkorra már halott volt.

A gyerek mezítláb, egy szál pelenkában tűnt el, úgy is húzták ki a testét a tóból. A rendőrség még nyomoz az üggyel kapcsolatban, de valószínűleg senkit nem fognak felelősségre vonni, és tragikus balesetként zárják majd le az ügyet - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek