Csábítás

„Kőműves vagyok, és az ügyfelek mindig rám hajtanak - egy nő harisnyában nyitott rám”

Létrehozva: 2024.09.06.

A szakember nagyon népszerű a közösségi médiában is.

Egy vakoló szerint neki van az egyik legnehezebb munkája az Egyesült Királyságban - mert az ügyfelek folyamatosan megpróbálják őt elcsábítani.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, Pixabay
Sokan nem csak a vakolási munkák miatt keresik fel a kőművest Fotó: Pixabay

A 33 éves Jay James elmondta, hogy munkába menet férfiak és nők egyaránt körbe rajongják, sőt akadnak olyanok, akik „elfelejtenek” felöltözni, így hiányos öltözetben jelennek meg előtte. A West Mids állambeli Tamworth-ből származó férfi azonban a felnőtt „mellékállásának” köszönhetően az „Egyesült Királyság legpiszkosabb vakolója” hírnévre tett szert.

Nehéz megkülönböztetni, hogy egy ügyfél barátságos vagy flörtölési szándékkal közelít-e feléd

- mesélte Jay James, majd így folytatta:

– Sokan mondták már, hogy a hálószobában lévő repedések kitöltésére van szükségük, és egy alkalommal valaki egy derékmagasságú lyukat fúrt a szomszédos hálószobába, és azt mondta, hogy ezt kell megcsinálni. A szokásos az, hogy az ügyfelek azt mondják nekem, hogy a hálószobában extra repedéseket kell betömni, ha extra pénzt akarok keresni.

A kőműves elárulta, volt olyan ügyfele, aki nem a lakásában lévő falhibák kijavítása miatt kereste fel, hanem valami egészen mást akart tőle.

Volt már olyan, hogy nők csak harisnyában és egy szál köntösben nyitották rám az ajtót, férfiak pedig csak fehér boxeralsóban. A nyár közepén pedig az egyik ügyfelem tüzet gyújtott ugyanabban a szobában, így le kellett vetkőznöm

- magyarázta Jay James.

Az egykori raktáros az OnlyFans-on oszt meg különböző tartalmakat, hogy plusz pénzt keressen, miután újra szingli lett. De ott van a Tiktok-on is, ahol élőben közvetítette, ahogy vakol, ezt pedig gyakran 1500 fős közönség követte figyelemmel - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek