Szellem

„Ott az árnyék és én nagyon félek!” - Elképesztő felvételen a kísértet, amit Tamara kislánya látott

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.09.16.

A gyerekeknél gyakran előfordul, hogy valami természetfelettit látnak, ám az, hogy azt a valamit, lencsevégre is kapja a család, igazi ritkaság. Tamara lefotózta a kislányát megrémítő szellemet, ráadásul a hátborzongató fotót meg is mutatta követőinek.

Több tízezren nézték meg azt a Tiktok videót, amin egy édesanya, egy általa készített vérfagyasztó fotót mutat meg követőinek, a kislányát majdnem halálra rémítő kísértetről. Tamara és férje alig tudták megnyugtatni legmélyebb álmából riadtan ébredő lányukat, ám ők maguk is halálra váltak, amikor egy képszerkesztő program segítségével megnézték mit is látott lányuk.

kísértet
Tamara kislánya keservesen sírt az ijedtségtől Fotó: triocean

Tamara és kislányának édesapja egyik reggel arra ébredt, hogy gyermekük keservesen sír és annyira rémült, hogy a takarója mögé bújik. A szülők elsőnek azt hitték, hogy kislányuk rosszat álmodott, megütötte magát vagy megcsípte valami, ami miatt fájdalmai vannak. Odaadó és gondoskodó szülőkként első dolguk volt maguk közé venni és megpróbálni megnyugtatni a gyermeket, ám semmi sem segített.

Ott az árnyék és én nagyon félek!

 – mondta akkor a kislány a hálószoba szekrénye felé mutatva, ami miatt a szülőkben is egy pillanat alatt meghűlt a vér. Tamara és párja nagyon megijedt, hiszen ők nem láttak semmit, ám hittek a kislánynak, hisz tudták, a gyerekeknek még működik a harmadik szemük, vagyis az a képességük, amivel látják a természetfelettit.

kísértet
A gyerekek látják a természetfeletti jelenségeket Fotó: fizkes

Elővettem a telefont és próbáltam kattintani pár képet. Az utolsónál mondta, hogy nincs már ott az árnyék, most már megnyugszom

 – emlékezett vissza az édesanya. Tamara később, a konyhában nézte át a szobában készített képeket, ám az egyik képnél nagyon furcsa érzése támadt, majd képszerkesztővel megpróbálta tüzetesebben megvizsgálni a fotót. A képen egy arc volt kivehető, ami Tamara szerint olyan volt, mintha meredten bámulná a családot. Természetesen, Tamara azóta sem talált racionális magyarázatot a vérfagyasztó esetre, így most követőit kérdezte, találkoztak-e már hasonló esettel. Sokan megosztották Tamarával saját tapasztalataikat, persze akadtak kétkedők, akik nem hittek az édesanyának. Te látod a családot majdnem halálra rémítő arcot a videóban?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek