Kudarc

Milliókat nyert a lottón egy játékos: mégsem teljes az öröme

KL

Létrehozva: 2024.09.18.

A lottónyertes élete pillanatok alatt fenekestől felfordult.

Sokan arra vágynak, hogy egyszer megnyerjék a lottó főnyereményét. Egy nyertes most elárulta, hogy a milliós nyeremény hogyan tette tönkre az életét.

dollár,pénz
Fotó: Svetlana Lukienko / Shutterstock

A névtelen győztes a Reddit-en magyarázta el, hogy a családtagok „önzőnek” bélyegezték őt, annak ellenére, hogy elajándékoztak egy bődületes 4 millió fontot (közel 2 milliárd forint). Miután megnyerték a lottót, a Reddit-posztoló azt mondta, hogy a húgának és az anyukájának adott egy-egy elképesztő, 2 millió fontot (több mint 940 millió forint), és további 1 millió fontot (470 millió forint) tettek félre, hogy segítsenek közeli barátainak.

Ez azonban nem volt elég a párnak, akik nyomást gyakorolnak a lottónyertesre, hogy adjon nekik még több pénzt. A Reddit-posztoló elárulta miről is volt szó: 

Egy családi tengerparti házat kérnek az általunk adott pénzen felül, de mi őszintén szólva nem akarjuk ezt megtenni.

Azonban a dolgoknak itt még nem volt vége, ugyanis az anyuka és a húga elmondta a nagybácsiknak és a nagynéniknek, hogy az egyik családtagjuk lottómilliomos lett. Ennek következtében a rokonok állandóan üzeneteket küldtek, hogy több pénzt kérjenek, ami a lottónyertes szerint „nagy aggodalmat” okozott neki. A lottónyertes elárulta, hogy a családjuk nem szegény, a legtöbbjüknek tisztességes, fizető állása van.

− Nem akarom továbbra is úgy érezni magam, mintha a család bankautomatája lennék. Hallottam, hogy azt mondják, fukar vagyok, és ez rendkívül bántó - magyarázta a játékos.

A lottónyertes Reddit-posztja több száz kommentet kapott a felhasználóktól, akik együtt éreztek vele - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek