Tragédia

Megrázó hír: meghalt a budapesti iskola diákja, így búcsúzik az édesanyja

L.A.

Létrehozva: 2024.09.05.

Szomorú sorokkal emlékszik meg lányáról a szülő.

Gyászba borult a BKSzC Szamos Mátyás Technikum és Szakképző Iskola közösségi oldala. A budapesti iskola Facebook-profilján tudatta, hogy egy diákjuk meghalt - tudta meg a Tények a szomorú hírt.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A tragédia körülményeit nem fejtették ki, ám a posztban a lány édesanyjának és egyik osztálytársának búcsúlevelét is megosztották. Ezekből arra lehet következtetni, hogy a diák vonatbaleset áldozata lett.

 

Nagyon hiszem, hogy nem ok nélkül történt, valami sokkal szörnyűbb dologtól óvták meg. Mintha kiemelték volna ebből az életből. Egy pillanat alatt történt, megmaradt szépnek kívül-belül. Szeretném ha beszélgetnétek róla, ha szeretettel gondolnátok rá, nem sajnálattal

- foglalta össze érzéseit az anya.

Sokszor hallgatott zenét, de az úton mindig odafigyelt. Egyedül sokszor félt, emiatt gyakorta a családok és a barátok telefonon "hazakísérték". Most is valószinűleg fel akart hívni valakit vagy egyszerűen csak sietett, rohant a buszhoz, nem akart elkésni az iskolából. Szeretném, ha nem negatív példa lenne Virág, de az igaz, hogy jobban oda kell figyelni az úton, bár ő ezt tudta. Ne éljetek hiába, érték az életünk!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek