Borzalmas tragédia

Most közölte a rendőrség: anya és 6 éves kislánya halt meg a hétfői horrorbaleseten

N.T.

Létrehozva: 2024.09.26.

Hiába siettek a mentők, már nem tudtak életet menteni.

A rendőrség megnevezte a hétfői tragikus balesetben elhunytak nevét: egy 32 éves édesanya és 6 éves kislánya volt az áldozat.

gyertya, gyász, tragédia, halál
A kislány még a helyszínen meghalt, édesanyja pedig nem sokkal később a kórházban Fotó: @Pexels

Rebecca Hill és hatéves kislánya, Arianna Aliu haltak meg az A76-os úton történt horrorbalesetben az angliai Catrine és Auchinleck között.

A beszámolók szerint a mentőszolgálat gyorsan a helyszínre ért, miután délután 5 óra körül bejelentést kaptak a balesetről, amelyben egy fehér VW Passat volt érintett. Sajnos azonban hiába siettek, Ariannát már nem tudták megmenteni, őt még a helyszínen halottnak nyilvánították.

Rebeccát a Queen Elizabeth Egyetemi Kórházba szállították, ahol a mentősök minden erőfeszítése ellenére röviddel később szintén meghalt. A baleset olyan brutális volt, hogy az utat utána hét órára lezárták, a rendőrség még azóta is gyűjti az információkat.  

„Gondolataink azokkal vannak, akiket ez a tragikus esemény érintett. A gyász feldolgozásában különleges tisztek segítenek Rebecca és Arianna családjának. Továbbá szeretnénk köszönetet mondani a lakosság azon tagjainak, akik megálltak segíteni és hívták a mentőszolgálatokat

– idézi a Mirror Kenny Malaney felügyelőt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek