Fulladás

Órákkal a medencézés után kezdett fuldokolni az 5 éves kislány, majdnem az életébe került

L.A.

Létrehozva: 2024.09.02.

A száraz fulladás majdnem a halálát okozta.

Annie Gallagher a medencénél volt három gyermekével, amikor a pihenésük egy szempillantás alatt rosszra fordult. Lánya köhögni kezdett, miután kiszállt a medencéből. Az akkor még csak ötéves gyerek tovább játszott, de rosszul érezte magát azon az estén – ami Annie-ben rossz érzést keltett.

 

Az orvosok kivizsgálták a kórházban és megállapították, hogy száraz fulladást szenvedett, mivel vizet lélegzett be, amikor a medencébe ugrott. Ha nem vitték volna kórházba aznap este, a lány most halott lenne.

Egy szempillantás alatt történt – a medencénél voltunk, és a széléről ugrott be

– mondta Annie.

Mindketten kiszálltunk a vízből, és ő köhögött. Jól úszott, mindig is, amióta csak vízbe ment. Ezután úgy tűnt, hogy nincs baja, így tovább játszott. Este azonban továbbra sem volt jól, így a megérzésem azt súgta, kórházba kell vinnem.

Amikor a helyi sürgősségi osztályra értek, az orvosok mellkasröntgent készítettek és megmérték az oxigénszintjét. A The Sun szerint a száraz fulladás esetén a belélegzett víz nem éri el a tüdőt, megakad a gégénél, ami nehezíti vagy megakadályozza a légzést. Ez később a légutak gyulladását, fertőzését okozza.

Szerencsére az orvosoknak sikerült olyan gyógyszert találniuk, amelyre a lány szervezete jól reagált. Az anya most arra biztatja a szülőket, hogy bízzanak a megérzéseikben - az ő lánya életét ez mentette meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek