Hátborzongató

Kitört a pánik a vidámparkban: azonnal riasztották a tűzoltókat

KL

Létrehozva: 2024.09.24. 16:05

Az egyik utast kórházba kellett szállítani.

Ijesztő pillanatokat élhettek át azok, akik a napokban Mexikóban, egy helyi vásárban rendezett esemény egyik attrakcióját próbálták ki vagy éppen figyelték azt lentről, a földről.

Hullámvasút
Fejjel lefelé lógtak az utasok a meghibásodott hullámvasútból Fotó: Twitter (Illusztráció!)

Ugyanis a mexikói Ocotlanban, egy helyi vásáron a Super Loops nevű hullámvasút utasai vasárnap egy ideig fejjel lefelé a járműben rekedtek, miután az egyik pillanatról a másikra meghibásodott. A hullámvasútat hosszú idő után sem sikerült megjavítani, így az utasokat a tűzoltóknak kellett lehozniuk. A helyi média szerint a lánglovagok öt látogatót menekítettek ki a meghibásodott vidámparki járműből.

Az Ocotlani Tűzoltóság munkatársai a Fair Core területén található egyik játék mechanikai meghibásodásáról érkezett bejelentés. A 'Super Loops' nevű hullámvasút tetejénél leállt, és öt ember csapdába esett

- közölte a ocotlani tűzoltóság, akik megjegyezték, hogy az egyik látogatót a kórházba szállították.

Nem ez volt az első ilyen eset. A hónap elején egy kenti hullámvasút utasai megdöbbentek, amikor az előttük lévő pálya a menet közepén omladozni kezdett. A hullámvasúton lévők idegesen beszélgetni kezdtek, miután a szerelvények a meghibásodás miatt megálltak, és rájöttek, hogy valami nincs rendben a szerkezettel. Akkor szerencsére senki sem sérült meg - számol be róla a Metro.

Videón a mostani eset:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek