Árulás

"Rajtakaptam az apámat és a feleségemet az ágyban, amikor beállítottam a babamonitort"

P. E.

Létrehozva: 2024.09.07.

A férfi sokkot kapott, amikor megnézte a babamonitort.

Egy temetkezési vállalkozó szakított a feleségével, amikor rájött, hogy az apjával csalja. Most pedig a pár ikreket vár.

 

A 22 éves Declan Fuller a dél-walesi Rhondda városából azt állítja, hogy látta exét, a szintén 22 éves Stephanie-t, amint a hálószobába megy 44 éves apjával, Darrennel. Amikor megkérdezte Stephanie-t, hogy mi történt, a lány azt mondta: "A Simpson családot néztük a tévében." 

Jelenleg Darren és Stephanie együtt élnek és babát várnak. Stephanie azonban ragaszkodik ahhoz, hogy nem csalta meg a volt férjét. "Egy héttel azután jöttünk össze, hogy Declan elhagyott" - mondta.

Declan úgy nyilatkozott, olyan az élete, mintha egy szappanopera szereplője lenne. "Elárulva és becsapva érzem magam, de jobb nekem nélkülük".

Declan azután kezdett gyanakodni, hogy az apja hozzájuk költözött. Mivel van egy kétéves kislányuk, Willow, így a házban babamonitor is van. Ezen keresztül látta Declan, ahogy az apja és a felesége együtt mennek be a hálószobába. Nem hitte el felesége magyarázkodását, hogy csak együtt néztek tévét, és szakított az asszonnyal.

Most a pár ikreket vár, akik Declan féltestvérei lesznek, és Willownak egyszerre féltestvérei és unokatestvérei. Darren pedig egyszemélyben Willow nagyapja és mostohaapja is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek