Csoda

„Csak nézlek téged és én vagyok a legboldogabb ember a Földön” - egészséges kisfiúnak adott életet a rákos kismama, Vivien

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.09.12.

Bár a szörnyű betegség beárnyékolta Vivien terhességét, most, hogy megszületett a kisfia, nincs nála boldogabb ember a világon. A fiatal rákos édesanyára még sok feladat vár, ám a napokban végre kizárólag a kis Olivérre összpontosíthat.

Vivien 20 hetes terhes volt, amikor megtudta, hogy nyirokrákban szenved. A kismamát és férjét sokkolta a szörnyű diagnózis, miközben épp életük legboldogabb időszakát élték meg és hatalmas lelkesedéssel készültek a családdá válásra. Mivel a daganattípus igen agresszívnak bizonyult, azonnal meg kellett kezdeni a kezelést, ám szerencsére a tudománynak hála, a kis Olivér a terápia alatt is teljes biztonságban volt édesanyja méhében. A kis Olivér szeptember 10-én úgy döntött kibújik édesanyja pocakjából, hogy megajándékozza szüleit azzal a mérhetetlen szeretettel, amit csak egy gyermek képes okozni.

rákos
Vivien 20 hetes terhes volt, amikor megtudta, hogy rákos Fotó: olvasói

Vivien és Krisztián szerelme minden nehézséget legyőz. A szerelmesek az újdonsült anyuka harmadik kemoterápiás kezelését követően házasodtak össze, ma pedig a nehezített körülmények dacára már a kezükben tartják újszülöttjüket. Bár Vivien és Krisztián tisztában van vele, hogy az édesanya betegsége még sok megpróbáltatás elé állítja majd a családot, borzasztóan pozitívak.

Kovács Olivér vagyok. 2600g és 49cm vagyok. Úgy döntöttem kibújok a pocakból és megmutatom magam nektek. Anya és én is jól vagyunk pusszantás mindenkinek!

 — írja Vivien az örömteli Facebook posztot, mely szerint a tervekkel ellentétben Olivér önszántából bújt elő édesanyja pocakjából, hiszen Vivien korábban lapunknak azt nyilatkozta, szeptember 18-ára tűzték ki a szülés dátumát, mivel Vivien és Olivér egészsége érdekében is borzasztóan fontos volt az időzítés. Szerencsére az orvosok szerint a kicsi egészségét nem veszélyeztette sem a betegség, sem Vivien terápiája, így jó eséllyel néhány nap múlva hazamehetnek, hogy végre igazi családként kezdhessék meg közös életüket.

rákos
Vivien végre karjába zárhatja kisfiát Fotó: olvasói

Persze Vivienre sok-sok vizsgálat vár, hiszen csak a szülést követően dől el mennyire volt hatásos az eddigi terápia és, van-e szükség új kezelésre a gyógyulás érdekében. A anyuka mellett azonban Krisztiánnak is bőven kijut majd a feladatokból, ugyanis, az édesanya vizsgálatai és kezelései alatt ő neki kell majd helyt állni a kis Olivér gondozásában az egyéb háztartási feladatok mellett. Ám az a feltétel nélküli szeretet, és az az optimizmus, ami árad Krisztiánból, illetve Vivienből, borítékolja, hogy minden rájuk nehezedő feladattal mosolyogva néznek szembe és legyőzik a családjukat fenyegető veszélyeket.

Csak nézlek téged és én vagyok a legboldogabb ember a földön!

 — írja egy Olivérről készült videó mellé Vivien a szülés után nem sokkal. Szerencsére Olivér és Vivien is jól vannak, ám a szülés körülményeiről egyelőre nem tudtunk meg többet, hiszen most csak arra fókuszál a család, hogy kicsit összeszokjanak mielőtt hazatérnek a kórházból. A Bors természetesen beszámol majd Vivien és Olivér hazatéréséről és állapotáról. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek