Elfogták

Rengeteg drogot épített bele a magyar kocsiba – ez okozta a sofőr bukását

Létrehozva: 2024.09.24. 16:00

Döbbenetes fogás az olasz határon: 164 kilónyi kábszer került elő a megbuherált Citroënből. A drog Franciaországból érkezett.

Drog, a legnagyobb fogás – adták hírül az olasz portálok egy sofőr hatalmas bukását. A 35 éves férfi egy szeptemberi éjszakán Franciaországból lépett be Olaszországba egy magyar rendszámú Citroen 8-as kisbusszal. 

Drog, Imperia, magyar Citroen 8-as
A kocsiból előhalászott drog Fotó: Rendőrség

Az éjjeli órákat választotta az áthaladáshoz. Már Imperiánál járt és Calderina felé haladt az E 80-as autósztrádán, amikor a várost elkerülő nyugati csomópontnál kiintették a forgalomból a rendőrök. A sofőrt igazoltatták, aki ettől rettentő ideges lett, és hamar ki is derült, hogy nincs jogosítványa. Aztán az is, hogy az autó nem az övé, viszont semmivel sem tudta igazolni, hogy miként került hozzá. A járőrök ezután tüzetesen átkutatták az autóját, és a padlólemezbe építve, az anyósülés előtt 85 hasiscsomagot találtak. 

Drog, Imperia, magyar Citroen
 A padlólemezben kialakított mélyedésekben rejtették el a drogot 
Fotó: Rendőrség 

A sofőr ettől csak még idegesebb lett, de megnyugtatták, lesz ideje elmondani mindent. Ha nincs priusza, minimum 5 éven, de ha már van, akár 20 éven át is beszélhet majd a cellatársaihoz, részletezve bukása történetét. A férfi román állampolgárságú, de a hírek szerint magyar felmenőkkel is rendelkezik. A rendőrök vélhetően egy biztos tipp birtokában szedték ki a gyér forgalmú autópályán, a száguldó kocsik közül, elkönyvelve ezzel minden idők egyik legnagyobb drogfogását. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek