Vesebetegség

„Soha nem beszélünk a jövő évről” - Angyali hármasikrek küzdenek az éltükért

L.A.

Létrehozva: 2024.09.23. 17:00

A szülők mindent megtesznek gyermekükért.

A csillogó szemű hármasikrek, Daisy, Amber és Lola Collins olyanok, mint az igazi angyalok szőke hajukkal és édes arcukkal. A gyerekekről elsőre nem is gondolná senki, hogy mennyi megpróbáltatáson mentek keresztül.

Fotó: @Pexels

A most 11 éves Daisy és Amber ugyanis veseelégtelenséggel küzd, amit mindössze kétéves korukban diagnosztizáltak az orvosok. Daisy három évvel ezelőtt szervátültetésen esett át, és testvérének, Ambernek is égető szüksége van ugyanerre, hogy életben maradjon. Mivel az állapotuk nagyon összetett, élő donortól kell származnia az új vesének, de a szigorú szabályok miatt a szülei nem adhatnak neki.

Azt akarjuk, hogy Ambernek legyen jövője. Soha nem beszélünk a jövő évről. Minden nap egy marok gyógyszert szed, hogy még másnap életben legyen. A lányok most kezdték el a középiskolát, de Ambernek nehéz nézni, ahogy Daisy folytatja az életét a műtét után, míg az ő sorsa bizonytalan

- mondta Lucy Collins, az anya, aki szerint bár Lola egészséges, rá is hatással volt ikertestvérei betegsége. Sokáig csöndes volt, és sokszor inkább egyedül akart lenni.

A család abban reménykedik, hogy Amber számára is boldog véget ér a küzdelem - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek