Plasztikai beavatkozás

„Rengeteg pénzt költöttem a tökéletes külsőre, de a szépségem inkább átok!”

H. A.

Létrehozva: 2024.09.22. 21:30

A számtalan plasztikai beavatkozáson átesett nő kezdi úgy érezni, a szépsége inkább átok, mintsem áldás.

Összesen 758 ezer fontot (kb. 355 millió forintot) költött plasztikai műtétekre egy influenszer, annak érdekében, hogy tökéletes legyen a külseje, ám a szépsége mostanra teherré vált a számára. A brazil modell, Janaina Prazeres nemrég azzal került a címlapokra, hogy a Playboy a teste arányai miatt kikiáltotta a "Tökéletes Nőnek": a 35 éves hölgy - aki mindössze 18 éves volt, amikor először kés alá feküdt -, ennek ellenére úgy véli, a lenyűgöző megjelenése inkább átok, mintsem áldás.

Az emberek azt várják tőlem, hogy mindig kifogástalanul nézzek ki

- nyilatkozta a Sao Paulo-i születésű nő.

- Minden apró hiba kritikára ad okot. Ha például smink nélkül vagyok, olyan megjegyzéseket kapok, hogy teljesen más embernek nézek ki. Ez az elvárás nemcsak fárasztó, hanem megfoszt attól is, hogy gondtalanabb és spontánabb életet éljek. A megjelenésem börtönné vált - tette hozzá Janaina, akinek abból is elege van, amint tárgyként kezelik őt.

Ha egyszer túl szép vagyok, az emberek időnként tárgyként vagy trófeaként tekintenek rám. A női barátságokat is nehezebb fenntartani, mert gyakran érzem a versengő és irigy légkört magam körül

- magyarázta el a modell. Azt is elárulta, a külseje a munka világában sem könnyíti meg a helyzetét, mivel elhomályosítja a többi tulajdonságát, az emberek pedig emiatt gyakran alábecsülik őt és a szakmai készségeit.

Janaina az évek során már számtalan plasztikai beavatkozáson átesett - többek közt orrplasztikán, zsírleszíváson, és mellplasztikán, mialatt rendszeresen botoxoltat is -, és a nehézségei ellenére sem tervezi, hogy felhagy a testmódosítással.

Az, hogy "tökéletesnek" tartanak, nem határozza meg azt, ki vagyok valójában. Sokkal több van bennem, mint amit az emberek látnak. Remélem, a jövőben a nőket nemcsak szépségükért, hanem egyéb tulajdonságaikért és érdemeikért is elismerik majd

- tette hozzá a modell, a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek