Szerelem

„21 évesen mostoha anya vagyok – az emberek elítélik a barátomat, de nem érdekel”

Létrehozva: 2024.09.29. 10:30

Igazi szerelmi történet az övék.

Az életkor egyesek számára csupán egy szám, másoknál azonban a jelentős korkülönbség kapcsolati bonyodalmakhoz vezethet.

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat, kapcsolat
Igazi szerelmi történet az övék Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

Ha azonban a két ember boldog és szeretik egymást, akkor beleegyező felnőtt partner kora jelentéktelenné válhat. Ellie Liptrot egy készülődős videóban osztott meg szerelmi történetét „44 éves barátjával”, válaszul egy rajongó kérdésére.

A nő a Tiktok-videóban elárulta, hogy 2021 decemberében találkozott először Markkal, a párjával, amikor ő 18, a férfi pedig 41 éves volt. Ellie és egyik barátnője egy karácsonyi buli során szerezték meg a férfi számát, aminek következtében váratlanul barátok lettek Markkal. Eleinte figyelmen hagyták az üzeneteit, de később ez a dolog megváltozott és rengeteg dolgot kezdtek együtt csinálni. 2022 márciusára azonban Ellie rájött, hogy érzelmei Mark iránt, túlmutatnak a barátságon.

Azt hiszem, gyakorlatilag hozzád költöztem. Ha nem lettem volna olyan mohó lány aznap este, és nem akartam volna enni, soha nem találkoztam volna Markkal

- mesélte a 21 éves nő

Ellie emlékezett arra, hogy Mark egy smoothie-bárt üzemeltetett a „kisvárosukban”, és arra gondolt, hogy előbb-utóbb összefutottak volna, mert ő „gyerekkorában” törzsvendég volt ott.

A hozzászólások között rengeteg véleményt lehetett olvasni. Míg egyesek viccelődtek velük, rajongói gyakran megjegyzik, hogy „elégedettnek tűnik”, és emlékeztetik, hogy „amíg boldog mellette, addig nem számít más”.

− Néhányan elfelejtik, hogy a saját életedben az a szép, hogy azt csinálsz, amit akarsz - idézett egy kommentelőt a Daily Star.

@elli3liptrot Replying to @Morg.ox GRWM how I met my 44 year old boyfriend #thehillarys #grwm #chattygrwm #agegap #stepmom #uk #fyp ♬ original sound - Ellie Liptrot 💞

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek