Buszbaleset

"Széttépte a családunkat" - az iskola előtt halt meg a 14 éves fiú, édesanyja összeomlott

P. E.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szörnyű buszbalesetben halt meg egy 14 éves fiú az iskolája előtt.

Sírva fakadt annak a 14 éves iskolás fiúnak az édesanyja, aki meghalt egy halálos buszbalesetben az iskolája előtt. Az édesanya azt mondta, szétszakadt a családjuk a borzalmas veszteség után.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: @Pexels

Cameron Millen 2023. február 15-én 15 órakor a sydney-i Cobbitty állambeli Macarthur anglikán iskolája előtt egy csoport diákkal állt, amikor elütötte egy busz. A buszt az 56 éves Penina Lopesi vezette, aki felvágódott a járdára és eltarolta a kilencedik évfolyamos diákot.

A sofőrt a bíróság most ítélte el, egy évet kapott és 3 évre eltiltották a vezetéstől. Kiderült, hogy a buszon 31 diák utazott, mégsem figyelt a sebességre a nő. Amikor felhajtott a járdára, pánikba esett és a fék helyett a gázra taposott. Még csak dudálni se dudált, hogy figyelmeztethette volna a diákokat.

„Tekintettel arra, amit megtudtunk, szeretnénk tudni, miért engedték egy busz volánja mögé gyermekekkel, és szeretnénk tudni, miért ölte meg a legkisebb fiunkat” – mondta Cameron édesanyja a bíróság épülete előtt. "Nem hagyjuk abba a válaszok keresését. Lopesi asszony széttépte a családunkat, és életünk hátralévő részét azzal fogjuk tölteni, hogy összeszedjük a darabokat."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek