Csillagjegyek

Szomorú hírt közölt Szegedi Erika főboszorkány - Ez mélyen érinti a szerelmeseket

Létrehozva: 2024.09.05.

Lassan bekopogtat az ősz. A lélek kicsit megnyugodhat Szegedi Erika szerint, de az elmúlás évszaka nem a szerelemről fog szólni. Az égiek a karriert építőknek fognak inkább kedvezni.

A főboszorkány megkeveri a kártyát a gyertyafényes félhomályban. Az egymás mellé kerülő lapok egyértelműen mutatják az utat a jövő kifürkészhetetlen útvesztőjében. 

A karriernek kedvez az ősz, a főboszorkány szerint Fotó: Bors

Amíg a nyár a szerelemről szólt, addig ősszel a karrieré lesz a főszerep. Így érdemes inkább a munkára koncentrálni a következő hónapokban, mert igazán ott terem csak babér 

- értelmezi a lapok jelentését Szegedi Erika, aki úgy gondolja, hogy érdemes háttérbe szorítani kicsit a párkeresést, hiszen megfelelő erőbedobással most a munka területén lehet maradandót alkotni. A csillagok most nem csak azoknak kedveznek, akik munkahelyet keresnek, hanem a munkahelyen is komoly sikereket lehet elérni, ami akár előléptetéshez és fizetésemeléshez is vezethet.

A főboszorkány nagyon fontosnak tartja, ha célba szeretnél érni, akkor kiemelt figyelmet kell szentelned a megoldandó feladatokra. 

A legfontosabb a cél: először magunkban kell, hogy körvonalazódjanak a terveink és az álmaink, mert csak úgy fogak felkarolni az égiek.

 - hangzik el a misztikus üzenet a főboszorkánytól.

A megvalósítás időszaka veszi kezdetét. Mostanában nem termet sok babér a karrier tekintetében, de ennek vége. Fontos, hogy hinni kell az álmokban és keményen dolgozni a megvalósulásukért

- folytatja Erika, aki azt tanácsolja, hogy nem szabad semmit félvállról venni, és megfelelő alázattal kell a feladatokhoz állni.

Szerencse, érzelmek és a balszerencse

Skorpió

Szerencse fogja övezni az útja során. Külföldi munka is kilátásba kerül. Nem szabad tétováznia, meg kell ragadnia az alkalmat.

Nyilas

Ne az érzelmei befolyásolják a döntéseiben. Mindig gondolja végig racionálisan a lehetőségeit, és az alapján hozza meg a döntéseit.

Szűz

A meglévő munkahelyén fog sikereket elérni. Viszont, ha váltani szeretne, akkor azt ne most tegye, mert balul sülhet el.

Bak 

Óvatosság a kulcsszó az ősz folyamán. Ha új lehetőségekről van szó, akkor mindig legyen nagyon körültekintő. Hamisság veszi körbe.

Vízöntő

Remek üzleti lehetőségek kínálkoznak számára. Bármelyikbe nyugodt szívvel belevághat, mert siker fogja koronázni a kezdeményezését.

Halak

Ez nem az ő időszaka lesz. Legyen türelmes, és próbáljon a túlélésre játszani, és most nem belevágni az új dolgokba.

Kos

Sikert sikerre fog halmozni az ősz folyamán. De ne legyen önfejű, hallgassa meg mindig mások tanácsait is.

Bika

Ő továbbra is inkább a szerelemben lesz szerencsés. A karrier tekintetében még nem jött el az ő ideje. 

Ikrek

Legyen megfontolt, mert nála a hideg fej a siker kulcsa. Ha cselekszik, igazi áttörés következik az anyagi helyzetében.

Rák

Nem lesz komoly változás pénzügyeiben. A munkahely váltására ez nem szerencsés időszak számukra.

Oroszlán

Bármit tesz, bármihez nyúl, az arannyá változik. Eljött az ő ideje, és nem csak a karrierben, hanem a szerelemben is.

Mérleg

Számára nem ígérnek semmi jót a csillagok. Fontos, hogy ne adja fel, és legyen kitartó, mert nem kell sokat várnia, hogy beérjen a munkája gyümölcse.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek