Csoda

„Anya, valaki ott van a pocakodban” – Levi előbb tudta, hogy tesója lesz, mint az édesanyja

IF

Létrehozva: 2024.09.23. 10:00

Anita és párja hosszú éveken át küzdöttek azért, hogy megszülethessen kisfiuk. Mindkettejüket sokkolta gyermekük, Levi jóslata, ami valóra vált: a nő újra terhes lett.

Sokan mondják, hogy a kisgyerekek mindenre felfigyelnek és sokkal fogékonyabbak az apró változásokra, mint a felnőttek. De vajon tényleg minden ici-pici jel, amit észlelnek, valós? Anita lapunknak számolt be arról, hogy 5 éves kisfia, Levi, egyik nap egy határozott mondattal az egész családot sokkolta. Ami a legmeglepőbb az egészben: a kisfiú nem tévedett, édesanyja tényleg terhes volt, amiről nem tudott.

terhes
Anitának fogalma sem volt arról, hogy terhes  Fotó: Pexels

Anita és párja már hosszú évek óta boldogan élnek együtt. Még az egyetemen ismerkedtek meg, a kapcsolatuk pedig szinte virágzott. Senkinek sem volt meglepő, hogy a szerelmesek pár éven belül összeköltöztek, majd össze is házasodtak.

– Mivel a párom érdi, úgy döntöttünk, hogy oda szeretnénk költözni. Ki is néztük az álom otthonunkat, amit nem sokkal később meg is vásároltunk. Az akkori életünk maga volt a paradicsom. Csak egy dolog hiányzott. Akkor már tíz éve együtt éltünk, nagyon szerettünk volna gyerekeket, de sok fájdalmas próbálkozás után kiderült, nem lehet. – részletezte Anita.

A házaspár azonban nem adta fel a reményt, tovább próbálkoztak és 14 év hosszú küzdelem után Anita gyermeket várt. Hatalmas öröm volt ez számukra, kilenc hónappal később pedig megszületett az általuk csodababaként emlegetett Levente.

Amikor óvodás lett gyakran emlegette, hogy ő is szeretne egy kis testvért. Nyilván, mi is örültünk volna, ha ezt meg tudjuk adni neki, de az orvos tanácsára belenyugodtunk, hogy van egy egészséges kisfiúnk, ne kísértsük a sorsot, másik gyerekre ugyanis végképp nincs remény. 

– folytatta.

Gyermekük, az ötéves Levi erről természetesen semmit sem tudott, amikor egyik este rátette anyja hasára a kezét.  

Anya, valaki van a pocakodban! 

– kiáltott fel a gyermek.      

Anita mosolyogva elmondta neki, hogy ott legfeljebb a vacsora van, semmi más.

Először azt gondoltam, hogy biztosan valamelyik óvodás társának testvére születik, ezért fantáziál. Hetekig hajtogatta, hogy „Ott van a testvérem a pocakodban". Ez annyira beférkőzött az agyamba, hogy végül egyik este a patikában kértem egy terhességi gyorstesztet

 – árulta el.

Anita sosem gondolta volna, hogy újra terhes lesz

Vacsora után Anitának azonban teljesen kiment a fejéből a teszt. Éjszaka, amikor már alváshoz készülődött eszébe jutott, ezért gyorsan megcsinálta, a teszt pedig pozitív volt.

Rohantam és felébresztettem a férjem, aki ekkor már az igazak álmát aludta. Először semmit sem értett az egészből, hiába mutattam neki a tesztet, azt kérdezgette, hogy mégis kié a pozitív teszt, kinek lesz kisbabája.

 – emlékezett vissza nevetve.

Az első ultrahangra nem csak férje, hanem Levi is elkísérte. Anita azóta már több hónapos terhes és alig várják a kisbaba érkezését. Kisfiának egy újabb jóslata is volt, miszerint a kistesója lány lesz.

Megmondtuk az orvosnak, hogy nem szeretnénk tudni a baba nemét. Legyen meglepetés, hátha Leventémnek újra igaza lesz. Ki tudja. 

– zárta gondolatait a kismama. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek