Vallomás

„Nem hittem volna, hogy a narancsbőr miatt megtalálom a szerelmet, de a pasim szereti”

KL

Létrehozva: 2024.09.06.

A nő szerint nincs legyőzhetetlen akadály.

Korábban már beszámoltunk arról a modellként dolgozó nőről, aki büszkén felvállalta, hogy ő sem tökéletes, és nincsen lapos hasa. Ezután rengeteg támadást kapott a rajongóitól.

nő, szomorú, dilemma, bizonytalanság, anyuka, anya
A nő azt hitte, hogy a kinézete miatt soha nem talál majd rá a szerelem Fotó: Unsplash.com (Illusztráció!)

Karina Irby attól tartott, hogy a teste megakadályozza abban, hogy rátaláljon a szerelem – de nem tudta, hogy párja jobban szeretni a narancsbőrt, mint ő azt előzetesen gondolta.

A hölgy arról vált ismertté, hogy saját fürdőruhamárkát alapított, miután megelégelte, hogy a bikini vásárlásakor nem talált saját magára illő méretet. A 34 éves nő ma már egy vagyont keres vállalkozásának sikerével, de még mindig talál időt arra, hogy pozitív üzeneteket osszon meg az interneten.

Egy nemrégiben az Instagramon közzétett bejegyzésében elárulta, hogy egykor azt hitte, narancsbőre miatt sosem találja meg az igazit. A hölgy bevallotta, időbe telt, mire elfogadta a testét, de mostanra már csábító fürdőruhákban mutogatja azt.

Tudod mi a vicces? Régebben azt hittem, hogy a narancsbőröm azt jelenti, hogy soha nem lesz barátom, nemhogy férjem. Az emberek lenéztek engem. Sehova sem jutottam volna az életben, mert sosem voltam elég magabiztos. Soha nem utazhattam trópusi helyekre. Soha nem tudnék félmeztelenül mutatkozni a nyilvánosság előtt. Soha nem tudnám létrehozni a saját bikinivonalamat, és nem tudnám viselni

- mesélte Karina Irby.

Megjegyezte, hogy az egyetlen ember, akit általában érdekel a narancsbőröd, az te magad vagy, ezért nem szabad hagynod, hogy a természetes adottságaid visszatartsanak. Teljes életet kell élned, és ehhez az is hozzátartozik, hogy megbékélj a magaddal - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek