Gyász

Tragédiába torkollott a verseny: 37 éves anyuka az áldozat

KL

Létrehozva: 2024.09.14.

Az emberek közül sírva fakadtak a látottak miatt.

Rettenetes tragédia történt: megfulladt egy anyuka, miután részt vett egy mályvacukor-evő versenyen egy adománygyűjtő rendezvényen.

Pillecukor mályvacukor marshmallow édesség
Tragédiába torkollott a pillecukor evő verseny, meghalt egy anyuka Fotó: Pexels (Illusztráció!)

A 37 éves Natalie Buss-t a DJ hívta fel a színpadra, egy kihívásra invitálva őt, hogy kiderüljön, ki tudja „a legtöbb pillecukrot a szájába tenni” a dél-walesi Pontypridd közelében lévő rögbi klub rendezvényén. A könyvelőként dolgozó hölgy egy maréknyi édességet nyelt le a pódiumon felsorakoztatott rózsaszín és fehér pillecukrokból - de a színpadról való távozást követően összeesett.

Miközben a mentők kiérkezésére vártak, a tömegben lévők között volt egy szolgálaton kívüli nővér, aki azonnal a nő segítségére sietett, egy másik részvevő pedig elrohant egy defibrillátorért egy közeli iskolába. Natalie Buss - aki két gyermek anyukája volt - azonban megfulladt, a halála pedig sokkolta a körülötte lévőket, sokan sírva fakadtak - hangzott el a vizsgálatot megelőző meghallgatáson.

Az eseményt tavaly októberben tartották Beddau faluban, hogy pénzt gyűjtsenek a helyi rögbicsapat számára, amelynek az anyuka fia is tagja volt. A klub a 34 éves Christopher Gibbons népszerű előadóművészt bérelte fel az adománygyűjtés lebonyolítására.

A versenyzőnek 60 másodperc állt a rendelkezésükre arra, hogy a lehető legtöbb pillecukrot a szájukba tegyék, a végén pedig az nyert akinek az előtte lévő tálban kevesebb édesség maradt a másiknál. A kihívást teljesítőknek a klubházban a család és a barátok szurkoltak.

A rendőrség az eset kapcsán vizsgálatot indított - számol be róla a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek