Tragédia

Válaszokat akar a család: váratlanul hunyt el egy addig egészséges, 21 éves lány

H. A.

Létrehozva: 2024.09.11.

A lesújtott család kétségbeesetten keresi a választ.

Nagy árat kell fizetnie egy családnak azért, hogy megtudják, miért vesztették el egy szerettüket. A 21 éves, az angliai Leedsből származó Anna Graves gyásztól lesújtott családja kétségbeesetten keresi a választ arra, pontosan miért hunyt el a fiatal lány, aki teljesen egészséges volt, ám váratlanul subarachnoidealis vérzést - agyvérzést - szenvedett el.

Anna családját sokkolt a fiatal lány elvesztése / Fotó: GoFundMe

A lány 25 éves nővére, Emily Paige, elmondta, a testvére agytörzse akkora nyomás alá került, hogy Anna gyakorlatilag agyhalottá vált. A családtagok - Emily, a szülők, a nagymama és Anna vőlegénye - ekkora meghozták életük talán legnehezebb döntését, és arra jutottak, lekapcsolják a lányt a létfenntartó gépekről, aki végül a múlt hónapban hunyt el.

Ez volt a legnehezebb, legpusztítóbb dolog, amit valaha meg kellett tennünk. A tudat, hogy soha többé nem beszélhetek vele, összetörte a szívemet

- nyilatkozta Emily, a Mirror beszámolója szerint.

A borzasztó veszteséget tovább nehezíti az, hogy a kórház egyelőre nem tudott magyarázattal szolgálni arra, miért hunyt el Anna olyan hirtelen: a családnak emiatt talán egy magán boncolást kell kifizetnie, annak érdekében, hogy le tudják zárni magukban a tragédiát.

- Anna egy gondoskodó, együttérző ember volt, aki mélyen törődött a családjával és a közeli barátaival, valamint az ügyfeleivel, akikkel együtt dolgozott. Mindig ott volt a barátai mellett, amikor szükségük volt rá, jó tanácsokkal szolgált, és egy vállal is, amelyen kisírhatták magukat - mondta el az elhunytról Emily, aki egy GoFundMe-oldal elindításával igyekszik pénzt gyűjteni a testvére temetésére. A cikk írásának pillanatakor már 5695  font (2,6 millió forint) adomány érkezett be.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek