Korkülönbség

"A kapcsolatunk őszinte" - 16 évvel fiatalabb pasit választott a nagymama, nagy terveik vannak

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 18:30

Rachelt és fiatal párját nem zavarja a korkülönbség. Úgy látják, hogy egymásnak lettek teremtve!

Egy skót nagymama, a 35 éves Rachel McIntyre és 19 éves török párja, Sefkan Güzel kapcsolata komoly kritikákat kapott a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt. Rachel, aki egy törökországi nyaralás során ismerkedett meg a fiatal pincérrel, azt mondja, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít nekik, hiszen kapcsolatuk mély és őszinte. Sefkan is hasonlóan vélekedik, és „hosszú közös jövőt” lát maga előtt Rachellel.

A nagyi elárulta, hogy bár először tartott a fiatalabb férfival való kapcsolattól, mivel korábban volt már egy rosszul végződő kapcsolata egy török férfival, Sefkan kedvessége és figyelmessége végül elnyerte bizalmát. Sefkan ráadásul soha nem kért tőle pénzt, és gyakran ő fizet, amikor együtt mennek valahova – emelte ki a nő, miután többen megvádolták, hogy csak anyagi okok miatt vannak együtt. 

Rachel mindössze 16 évesen szülte meg a lányát, Bethet, aki 19 éves és nemrég életet adott első gyermekének. Bethany eleinte tartott az egész helyzettől, de idővel elfogadta édesanyja választását, és most már jól kijön Sefkannal. Bethany először kicsit megrémült és azt mondta, hogy ez nem történhet meg. De nagyon rövid idő elteltével már másképp vélekedett, mert csak azt akarja, hogy boldog legyek.

A pár videohívásokon keresztül tartja a kapcsolatot, de Rachel tervezi, hogy novemberben újra ellátogat Sefkanhoz. Bár közös gyermeket nem szeretnének, kapcsolatuk komoly és a jövőben közös életet szeretnének kialakítani külföldön - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek