SZENZÁCIÓ

Elképesztő: Az álláskereső 48 év után kapott választ

H. M.

Létrehozva: 2024.10.08.

A válasz végül csak megkerült. Igaz, majd 50 évet kellett várni a levélre.

A lincolshire-i Gedney Hillből származó Tizi Hodson 1976 januárjában adott fel egy levelet, amiben motoros kaszkadőrnek jelentkezett. Máig ismeretlen okokból valamelyik postai fiókban maradhatott a levél és a csalódott Tizi sosem értette, miért nem méltatták válaszra a munkával kapcsolatban. 

A posta nem tudta megmagyarázni, miért kallódott el a levél Fotó: Pexels/Johannes Plenio

Elfelejtett levél

A hölgy így vélekedett az esetről: 

"Nagyon sokat jelent nekem, hogy ennyi idő elteltével visszakaptam. Tisztán emlékszem, ahogy a londoni lakásomban ülve gépeltem a levelet."

Állítólag valahova el volt szórva a válasz, ezért kellett rá majdnem egy fél évszázadot várni. Tizi Hodges csodálatos élménykánt írta le azt, hogy habár már nem aktuális az, ami a levélben áll, de valamilyen szinten mégis jólesik neki, hogy pont került az ügy végére. A levél tetején egy kézzel írt megjegyzés található, melyen ez áll:

"Staines posta késve kézbesítette. Egy fiók mögött találva. Csak kb. 50 év késéssel."

A gyakran költöző és sok országban megszálló hölgy nem értette, hogyan találták meg a címét. A kezdeti csüggedést követően Tizi Hodson megbékélt a valószínűsített elutasítás tudatával, és mással kezdett foglalkozni. Afrikába költözött, kígyókezelőként és lósuttogóként dolgozott, megtanult repülni, illetve műrepülő pilóta és repülésoktató lett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek