Aktuális

Így segítenek az árva kutyákon az Operaház művészei - fotók

Létrehozva: 2024.10.24. 12:30

Kutyák örökbefogadására buzdít a Vigyél Haza Alapítvány és az Magyar Állami Operaház művészei együttműködésében készült közös naptár. A kezdeményezés célja, hogy minél több árva állat találjon gazdára.

A népszerű állatvédő szervezet, a Vigyél Haza Alapítvány évek óta igényes naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat az árva kutyák örökbefogadására. Fontos számukra, hogy a képeken a maguk területén komoly teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában. A jótékony célú naptár évről-évre más gondolatra felfűzve készül el.

árva kutyák
Árva kutyák örökbefogadására buzdít a Vigyél Haza alapítvány és az Magyar Állami Operaház művészei együttműködésében készült közös naptár Fotó: Papp Niki

A naptár eladásából származó bevételt az árva kutyák gyógyítására fordítják

A kezdeményezés célja, hogy a naptárban szereplő fotókkal kedvet csináljanak a gazdátlan állatok örökbefogadásához. A naptár eladásából származó bevételt az árva állatok gyógyítására fordítják. A jövő évi naptár az Opera vezetésével közösen készült el. Magyarországon és külföldön élő művészek egyaránt csatlakoztak a kezdeményezéshez, és önzetlenül álltak modellt a jótékony célú 2025-ös naptár képeihez, melyeken nem kisebb nevek szerepelnek, mint a balettvilág Oscar-díjának számító Benois de la Danse-díjat idén júniusban elnyerő Balázsi Gergő Ármin, Melnyik Tatyjana, Scrivener Louis, Felméry Lili, Takamori Miyu, Starostina Kristina, Bäckström Mattheus, Barbieri Raffaello, Crowe Ashlee és Topolánszky Vince. A jövő reménységei közül Albert Zsófia, Pálfi Adél és Varga Lilla, az Opera balettiskolája és a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei is láthatóak a naptár lapjain. A jótékony célú naptár december első napjaitól lesz kapható.

A kezdeményez célja, hogy a naptárban szereplő fotókkal kedvet csináljon a gazdátlan állatok örökbefogadásához
A fozótás jókedvűen telt Fotó: Zsiros Alíz

A Vigyél Haza Alapítvány az elmúlt évek során Magyarország meghatározó állatvédő szervezetévé vált. Árva ás sérült kutyák gyógyítását és örökbefogadását tűzte ki célul. A kreatív kampányaikkal a felelős állattartásra szeretnék felhívni a figyelmet.

Nézd meg, hogyan készült a naptár!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek