Házasság

"Bárcsak több időnk lett volna együtt" - 48 órán belül özvegy lett Lara, aki kórházban házasodott

B. V.

Létrehozva: 2024.10.18. 08:30

Szerelme állapota olyan gyorsan romlott, hogy az utolsó pillanatban mondták ki a boldogító igent.

Betegágyán ment hozzá kedveséhez Mike miután a legrosszabbtól tartottak, ami végül be is következett: felesége Lara mindössze 48 óra után ugyanis özvegy lett. A szerelmesek élete azok után fordult fel fenekestül, hogy az 51 éves Mike Reynoldsot halálos tüdőbetegséggel diagnosztizálták. Szörnyű diagnózisát, a tüdőfibrózist azok után kapta meg, hogy hónapokig légszomjtól szenvedett, nehezen kapott levegőt. Kórházba került, mivel azonban állapota nem javult menyasszonya, Lara mindössze egy napt alatt esküvőt szervezett számukra családtagjaik és közeli barátaik jelenlétében.

esküvő, házasság
A kórház kápolnájában mondták ki a boldogító igent Fotó: Unsplash.com

Esküvőjükre reagálva a gyászoló özvegy így nyilatkozott:

Mindig is ezt szerettük volna. Bárcsak több időnk lett volna együtt.

Lara azt is elárulta, hogy sofőrként dolgozó férje év elején, januárban kezdett el rosszul lenni, akkor az orvosok azt hitték valami tüdő betegsége lehet csak. Az állapota azonban nem javult, az orvosok pedig nem tudtak megoldást találni a tüneteire, amitől szorongás alakult ki nála. Májusban végül tüdőfibrózist állapítottak meg nála. Azok után, hogy az elején nem vették őt komolyan.

Az egyik orvos megkérdezte, hogy nem csak kitalálja-e. Azt is megkérdezte, nem próbálja-e aki a jógát. Nehéz időszak volt. A legapróbb, legnormálisabb dologtól is szenvedett, mégis aktív volt, dolgozott, igazi Mike volt. Azonban mikor végül megkaptuk a diagnózist a feje tetejére állt a világunk. 

Ezek után Mike már megfelelő kezelést kapott azonban az állapota augusztusban drasztikusan romlani kezdett. Három hétre kórházba került, majd hazaengedték egy oxigén tankkal, amit húznia kellett maga után. Nem mehetett tömegbe, emberek közé, nehogy valamilyen fertőzést kapjon. Egy hétfői napon engedték ki, azonban miután a lépcsőn sem bírt otthon felmenni és rosszul érezte magát pár nap múlva vissza is vitték. Ott döntötték el, összeházasodnak.

Lara ezt követően rögtön elkezdte szervezni a ceremóniát. A kórházi templomban kötötték össze az életüket, amit nagyon meghittnek találtak annak ellenére, hogy Mike azt mondogatta, nem így kellett volna ennek lennie. 

Egyszerre volt gyönyörű és elszomorító. Egyikünk sem ezt akarta, de legalább a családunk és a barátaink itt lehettek. Az esküvőnk tiszta szerelem volt és végülis ezt akartuk. Bárcsak több időnk lett volna együtt. Kemény és érzelmes nap volt. De a mi napunk

 - emlékezett vissza Lara, aki sajnos két nappal később özvegy lett. 

Mike halálát követően most egy célja van: hogy felhívja a figyelmet a tüdőfibrózisra. Ezen kívül pedig arra kér mindenkit, hogy hallgasson oda a testére és ha valami nincs rendben, akkor annak járjon utána még akkor is, ha az orvosik nem vesznek valakit komolyan, írja a DailyMail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek