Barátság

„Nárcisz egy igazi példakép és én a végsőkig mellette leszek!” - igaz barátra talált a halálos beteg lány

Létrehozva: 2024.10.07. 07:30

Módosítva: 2024.10.07. 11:59

Nárcisz és Gali a neten ismerkedett össze, és bár Nárcisz ágyhoz van kötve, ez sem akadályozta meg őket abban, hogy személyesen is találkozzanak. A két fiatal azonnal megtalálta a közös hangot, mára pedig igazi lelki társakká váltak.

Lisztes Nárcisz élete igazi ajándék, hiszen az orvosok születésekor azt jósolták, nem sok esélye van az életben maradásra. A gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő lány betegségének gyógyítására születésekor még nem létezett terápia, így bele kellett törődnie a megváltoztathatatlanba, vagyis abba, hogy élete sokkal hamarabb véget ér mint kellene. Ám a 18 éves fiatal lány ennek tudatában sem adja fel, sőt dacol a halállal és egy rettenthetetlen oroszlán erejével küzd: iskolába jár, két tantárgyból előrehozott érettségi vizsgát tett és az álmaiért küzd. Mivel Nárcisz személyesen nem tud iskolába járni, jobbára csak a neten barátkozik, ám úgy tűnik igazi lelki társra talált Gali személyében.

beteg
Gali már több alkalommal meglátogatta Nárciszt Fotó: olvasói

Mivel Nárcisz állapota több mindent sajnos nem tesz lehetővé, a tanulás mellett, olvasással, játékkal és netezéssel tölti az idejét. A fiatal lány a közösségi médián időzve találkozott először Galival, aki karakán kiállásával, jó kedvével és humorával azonnal levette a lábáról Nárciszt, akinek betegségéből fakadóan a humor olyan, mint az életet adó oxigén. Borzasztóan nagy szüksége van rá!

Galit több mint egy éve ismerem, de már olyan, mintha a bátyám lenne, ő a lelki társam. Nagyon sok erőt ad nekem

 – meséli Nárcisz, akinek hamarosan élete legnehezebb döntését kell meghoznia: vagy belevág egy nagyon kockázatos ám az életét meghosszabbítani képes műtétbe, vagy beletörődik sorsába. Gali, ahogy Nárcisz hívja - a TikTokon Galambosssss néven szerepel a fiatalember - egy életvidám fiú, aki vidámságot hoz Nárcisz fájdalmakkal és lemondásokkal teli életébe.

Gali mindennap live-ozik, és ezeken csinálja a jó kedvet. Ilyenkor nincs időm agyalni és ez jó!

 - magyarázza Nárcisz, aki azt is elárulta, Gali már többször meg is látogatta őt, hogy erőt öntsön belé, legutóbb akkor, amikor a lesújtó hírek előtti vizsgálatokra várt.

beteg
Ezt a cuki plüssfigurát Nárcisz Szilvesztertől kapta Fotó: olvasói

 

Bő egy évvel ezelőtt Nárcisz írt nekem egy levelet, amiben magáról mesélt. Borzasztóan megsajnáltam, de meg is kedveltem. Azonnal tudtam, hogy én ennek a hihetetlenül kedves és okos lánynak szeretnék a barátja lenni. Nárcisz nem ezt érdemli. Az élet nagyon igazságtalanul bánt vele!

 - magyarázza lapunknak a fiatal, aki napi szinten beszélget a fiatal lánnyal, sőt még arra is felkérte Nárciszt, hogy legyen a TikTok csatornáján moderátor, amit a lány nagy megtiszteltetésnek vett és hatalmas lelkesedéssel bele is vetette magát a nagy feladatba.

Nárcisz egy igazi példakép, aki oroszlánként küzd és én a végsőkig mellette leszek!

 - zárja gondolatait lapunknak Gali, aki Nárcisszal együtt nagyon örül a mély barátságnak, hiszen mindketten segítik a másikat, ki-ki abban, amihez igazán ért.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek