Betegség

„Éreztem, hogy valami komoly baj van, amikor nem tudtam becsukni a szemem”

KL

Létrehozva: 2024.10.21. 09:30

Az orvosok végig azzal nyugtatták a fiatal anyukát: ez csak a terhesség.

Egy anyuka nagyon rosszul érezte magát, amikor legidősebb gyermekét iskolába akarta vinni. Később elment a kórházba, ahol sokkoló diagnózist közöltek vele az orvosok. A brit Sarah Wilson, aki akkor 27 éves volt, elmondta, hogy a napsütéses időben épp a legidősebb gyermekét vitte iskolába, amikor érezte, hogy valami nincs rendben. Elmondása szerint képtelen volt hunyorítani, hogy védekezzen az erős fénnyel szemben.

 Sarah Wilson, GoFundMe
Az orvosok azzal nyugtatták a kismamát: ne aggódjon, ez csak a terhesség. Végül kiderült: gyilkos kór támadta meg  Fotó: GoFundMe

Az anyuka ekkor hat hónapos terhes volt a második gyermekével, és az orvosok azt mondták neki, hogy a tünetek a terhességével függhetnek össze. A fodrászként dolgozó hölgy később zsibbadást érzett az arcában, és az egyensúlyérzéke is megváltozott. A bal fülén keresztül is nehezen hallott bárkit, emellett fülzúgásra kezdett panaszkodni. Noha a dokik folyamatosan nyugtatták, ő egyre jobban aggódott.

Volt egy olyan érzésem, hogy valami nincs rendben. Az ösztöneim azt súgták. Minden alkalommal, amikor orvoshoz mentem, azt mondták, hogy a terhességgel kapcsolatos tünetekről van szó

– mondta az anyuka, aki ezután saját kutatásba kezdett, és hamar észrevette, hogy tünetei agydaganatra utalhatnak.

Sarah végül kisfia születése után tudta meg: valóban agytumora van. Az anyukát megoperálták, hogy eltávolítsák a daganatot, és azt mondták neki, hogy csak egy százalék esély van arra, hogy a rák visszatérjen.

Bár a daganat nem tért vissza, az anyuka maradandó károsodást szenvedett, többek között a bal fülére megsüketült, továbbra is zúg a füle, egyensúlyzavarai és szájszárazsága is van, így most online adománygyűjtésbe kezdett, hogy felkereshessen egy szakértőt, aki segíteni fog neki a megfelelő kezelés kiválasztásában – számolt be a történtekről a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek