Tragédia

"Elvesztettünk egy apát, egy testvért és egy legjobb barátot" Kempingezni indult, soha többet nem tért haza a fiatal édesapa

K.B.

Létrehozva: 2024.10.19. 06:00

Az elhunyt édesapára a sátrában talált rá a legjobb barátja.

Talán nem is létezik szomorúbb dolog annál, mint amikor egy olyan családtagunkat veszítjük el, akit a legerősebb, legboldogabb és legpozitívabb rokonunknak tartottunk. Ilyenkor nem marad más csak a fájdalom és a bizonytalanság. Miért ő, miért most, nem lehet, hogy őt ilyen fiatalon elveszíthetjük. Ezekkel a gondolatokkal a fejében gyászol most a Kjersemet család, amely egy szerb gyökerekkel rendelkező, Amerikában élő nagy család. Múlt hét csütörtökön örökre elveszítették a 35 éves családfőt, Dustint, aki egy több napos kirándulásra indult, ám a kirándulás első napján holtan bukkant rá a sátrában a legjobb barátja.

erdő
A kirándulás első napján veszítette életét a családfő /Fotó: @Pexels

Dustin imádta az életét, imádott utazni és horgászni, és legjobb azt szerette, ha kalandozhatott a természetben. Az életerős, és mindig vidám férfi múlt hét csütörtök délután utazott el az otthonából egy szokásosnak induló hosszú hétvégére, amely során első este egyedül vert tábort, azonban másnap délutántól a legjobb barátjával folytatta volna az erdő felfedezését a Montana állambeli Big Sky-ban. 

Ám nem jelent meg az előre megbeszélt helyen, és ez gyanússá vált a barátja számára. A férfi megkereste a táborhelyét és Dustin sátrába benézve rátalált a férfi holttestére. Az áldozat halálát több mély bevágás, és súlyos szúrás okozta, ezért a rendőrség kezdetben azt gondolta, hogy medvetámadás áldozatává vált, azonban nemrég a helyi seriff gyilkossági nyomozást rendelt el az ügyben 

- számolt be róla a Metro magazin. Dustin nővére könnyek között nyilatkozott a lapnak a tragédia után.

"A hétvégén elveszítettük a testvéremet. A legjobb apát, a legjobb barátot, és a legjobb nagybácsit. Itt élt és dolgozott, ahol született, egész életét a völgyben töltötte, bekeretezhettük volna a házát, kiönthettük volna az alapját, felrakhattuk volna rá a munkalapjait. Szorgalmas és képzett munkás volt, nem fogjuk fel, hogy kiakarhatott volna ártani neki"

 - kezdte beszámolóját Jilien, majd felhívást tett közzé -

"Van valaki itt a völgyünkben, aki szörnyű dolgokra képes. Kérlek, ha csütörtöktől szombatig bármikor a gyilkosság helyszínének közelében tartózkodott, hívja a rendőrséget és mondja el mit látott. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem látott semmi érdemlegeset!"

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek