Esküvő

„Az exem elveszi a legjobb barátomat, és követeli, hogy vegyek részt a nagy napon”

KL

Létrehozva: 2024.10.21. 11:30

A nő értetlenül áll a helyzet előtt, de a napi 20-30 üzenet és hívás már kezdi nagyon kiakasztani.

Egy nő értetlenül áll a dolgok előtt, miután volt barátja meghívta őt az esküvőjükre. A hölgy elárulta, hogy exe, a 27 éves Josh néhány évvel ezelőtt szakított vele, hogy legjobb barátnőjével, a 25 éves Anával jöjjön össze – és bár akkoriban szomorú volt a helyzet miatt, azóta megbékélt a történtekkel.

esküvő, menyasszony, vőlegény
Egy nő nem érti, miért akarja az exe meghívni őt az esküvőjére Fotó: Unsplash.com

Azonban három évvel a kapcsolatuk megszakítása után most megpróbálják újraépíteni azt olyannyira, hogy rávegyék, vegyen részt az esküvőjükön. A Redditen így írt a történtekről:

Kaptam egy üzenetet Anától, hogy ő és Josh összeházasodnak, és szeretnék, ha én is ott lennék a nagy napjukon. Azt válaszoltam: »Gratulálok. Nem, köszönöm.« Már nem éreztem semmit Josh iránt, sőt, már mással járok, de nem akarom megünnepelni két olyan ember esküvőjét, akik elárultak engem.

Ám a pár nem adta fel a dolgot, és az ex felhívta a nőt, sőt, több barátja is győzködte, hogy menjen el a szerelmesek nagy napjára. A nő továbbra is határozottan nemet mondott, azonban ennek ellenére a házasulandók továbbra is zaklatják őt, hogy rávegyék: legyen ott az esküvőn.

− Kezd a dolog kicsúszni a kezemből, naponta több mint 20-30 hívást és sms-t kapok a barátaiktól és a családtagjaiktól ezzel az esküvővel kapcsolatban. Bármilyen tanács, hogyan kezeljem ezt? Valamint bármilyen meglátás, hogy miért akarják, hogy elmenjek az esküvőjükre? Nem tartom normálisnak, hogy ennyire ragaszkodnak hozzá kért tanácsot a közösségi oldalon Josh korábbi barátnője.

A történet nagyon megosztotta a kommentelőket. Volt, aki szerint a házasulandó párnak bűntudata van a történtek miatt, és ezért akarják, hogy a nő ott legyen, más szerint a menyasszonynak nincs sok barátnője, ezért szeretné, hogy a hölgy ott legyen. Megint más pedig már csak azért is részt venne az esküvőn, hogy tönkretegye azt írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek