Idegenek

Ezt már nem lehet titkolni: itt vannak az UFO-k, tengerben eltűnő űrhajóra figyeltek fel

Bors

Létrehozva: 2024.10.23. 21:00

Úgy tűnik, hogy több bázissal is rendelkeznek Földünkön. Te el mered ezt hinni?

Egy új interjúban, amelynek egy részlete vírusként terjedt a Reddit közösségi oldalon, Danny Sheehan aktivista újabb megdöbbentő kijelentést tett az idegen bázisok földi helyszíneiről.

Az idegenek köztünk járnak? / Fotó: Pexels

Sheehan azt állítja, hogy tudja, hol található két idegen bázis a Földön. A férfi korábban olyan bizonyítékok begyűjtésében vett részt, amelyek állítólag az USA kormányzati titkolózásaira vonatkoznak az idegenekkel történt valós találkozásokkal kapcsolatban. Az interjúban elhangzott, hogy ezek a bázisok többnyire elhagyatott hegyvidéki területeken vannak, ahová csak kevesen jutnak el, valamint a tenger alatt helyezkednek el. Külön említett a Csendes-óceánban egy nagy bázist, amelynek létezésében szinte teljesen biztos.

Állítása szerint ezeket a helyeket figyelik, és akár több száz videó is létezik azokról a járművekről, amelyek oda érkeznek és onnan indulnak, valamint a tengerbe merülnek. Hozzátette, hogy a hatóságok egyes részei ismerik ezek létezését, és jelenleg is próbálkoznak az UFO-k elfogásával, amely rendkívül veszélyes helyzetet teremt.

Sheehan továbbá kijelentette, hogy az UFO-k léteznek, és olykor a lakosság is észleli őket, még akkor is, ha aztán megpróbálják elhitetni, hogy a látottak valójában madarak vagy titkos kormányzati technológiák. Elmondása szerint az idegenek egy ideje rendszeresen eljönnek, majd távoznak bolygónkról - írja a Daily Star.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek