Rák

Férje karjaiban hunyt le a 33 éves Laura, miután hónapokon át fájt a hasa

K. C.

Létrehozva: 2024.10.17. 14:00

Egy háromgyermekes anyuka a férje karjaiban halt meg, mindössze néhány hónappal azután, hogy hasfájásra panaszkodott.

 Pont azután, hogy Laura Barlow és Michael összekötötték az életüket a 33 éves nő rosszul kezdte érezni magát a bőrében. Fájt a hasa és véressé vált a széklete. Mivel kórházban volt tisztában volt vele, hogy ez a ráknak is lehet a jele, ezért felkereste háziorvosát.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

„Egészen addig makkegészséges volt. Még csak egy éve voltunk házasok, és úgy éreztük, hogy megfosztottak minket attól az időtől, amit együtt tölthettünk volna. Annyira dühös és frusztrált vagyok, mert úgy érzem, hogy cserben hagytak minket, és hogy többet is tehettek volna érte. Csak egy bocsánatkérést szeretnék és, hogy senki másnak ne kelljen keresztülmennie ezen” – zokogta a gyászoló férj.

Azt feltételezték, hogy a tüneteit endrometriózis okozta, egy olyan állapot, amikor a méhnyálkahártyához hasonló szövetek nőnek más helyeken, például a petefészkekben és a petevezetékekben. De a diagnózist megerősítő vizsgálatok és a megfelelő kezelési terv nélkül a Lincolnshire-i Laura még hónapokkal később is kínok között szenvedett.

Miután a munkahelyén összeesett a fájdalomtól, egy sürgősségi ellátóközpontba rohant, ahol morfiumot kapott. A személyzet azonban közölte, hogy nem tudnak többet tenni érte. Januárban Laura végül ultrahangon és CT-vizsgálaton vett részt, amely kimutatta a máján lévő elváltozásokat. Végül Lauránál bélrákot diagnosztizáltak. Két héttel később meghalt.

A 27 éves Kaitlin Barlow, Michael előző kapcsolatából származó lánya elmondta: „Szerető férje karjaiban feküdt, és békésen, otthon, az ágyában vette az utolsó lélegzetét. Mindenki, aki ismerte Laurát, egyetért abban, hogy ő volt a leggondosabb és legszebb ember, akivel mindenki szeretett együtt lenni. Laurának volt a legragályosabb nevetése, és mindenki napját feldobta.”

Laura három fiatal lányát hagyta hátra: Bella-Mia Summer Skye és Bonnie Rae.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek