Fogyás

Hihetetlen fogyás: 40 kilót adott le pár hónap alatt a 25 éves Adrián – elárulta a titkát

Farkas Ivett

Létrehozva: 2024.10.04. 20:00

A 25 éves Adrián úgy döntött ideje saját kezébe vennie az irányítást. A fiatal pár hónap alatt hihetetlen fogyáson ment át.

Kétféle súlyfelesleggel küzdő ember van: aki már gyerekként sem volt soha ideális súlyú, és aki kiskorában vékonyként indult, majd valami miatt eltolódott az egyensúly. A genetika, bár fontos tényező a fogyásnál, de nem egyedüli meghatározó. Ezt a 25 éves Magyar Adrián is bebizonyította, aki pár hónap leforgása alatt 40 kiló túlsúlytól szabadult meg.

fogyás
Adrián egy évvel ezelőtt döntött a fogyás mellett  Fotó: Olvasói

Nagyjából tavaly novemberben határoztam el magam a fogyás mellett. Nem éreztem komfortosan magam a saját bőrömbe és ez kihatott a közérzetemre is. Folyamatosan vastag ruhákat hordtam, nyáron is rétegesen öltöztem, mert szégyelltem magam. Novemberben még nem volt tudatos életmódváltás, hiszen inkább csak kevesebbet ettem, és a sport még egyáltalán nem jelent meg az életemben. 

– árulta el lapunknak Adrián.

Ekkor még közel 180 kilót mutatott a mérleg, ami egy olyan lélektani határ volt számára, hogy eldöntötte: nem várja meg, amíg komolyabb problémája lesz belőle és tesz az egészségéért és a jövőjéért, nem utolsósorban pedig az önbizalmáért. 

A „szervezettebb” fogyást májusban kezdtem el, ekkor már számoltam a kalóriákat, sportoltam és sokkal tudatosabban figyeltem arra, hogyan működik a testem.

– mondta.

Bár manapság egyre gyakoribb az iskolai zaklatás, szerencsére Adrián sosem került célkeresztbe. Ennek ellenére voltak olyan emberek, akik bántó megjegyzést tettek a külsejére.

Masszív bántalmazásban sosem volt részem szerencsére, de azért kaptam hideget-meleget a kinézetem miatt. Sajnos furcsán működök, mert ezek nem motiváltak, mint másokat, hanem csak magamba mélyedtem és sajnáltam magam, nem pedig tettem azért, hogy változást érjek el.

–folytatta.

Adrián kitűzte a célt: még 20 kilót szeretne leadni  Fotó: Olvasói

Adrián szerint a fogyás titka a mértékletességben rejlik

Mi is kíváncsiak voltunk a fogyás titkára, Adrián viszont közölte: nincs semmilyen titok, a legfontosabb a mértékletesség.

Azt vallom, nyugodtan lehet 1-1 alkalommal enni olyan ételt, ami számodra is komfortos, hiszen csak így tartható hosszútávon a diéta. Nekem akkor vált látványossá és hatékonnyá a fogyás, amikor elkezdtem a kalória számlálást, amit annak idején hülyeségnek tartottam, mára azonban az egyik legjobb barátommá vált a számlálást segítő applikáció.

– sorolta.

A fiatal közel háromnegyed év alatt negyven kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. A célja pedig, hogy még húsz kilót leadjon. Elmondása szerint ezután már meg lenne elégedve magával. Lapunknak azt is elárulta mi adta számára a legnagyobb motivációt.

Mivel lemezlovasként is tevékenykedtem, ezért láttam a rólam készült fotókat és videókat, amik egyáltalán nem tetszettek és a performanszomon is látszott: lélektelen kiállás, izzadás, fáradtság. Mivel tudtam, hogy október 11-én lesz egy számomra meghatározó fellépés az Akvárium Klubban, ezért ez is egy hatalmas motiváció volt, hogy mire ott színpadra állok, szeretnék egy elfogadható formát felmutatni, amire jó ránézni.

– zárta gondolatait.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek