Földönkívüliek

Nők milliónak született gyereke idegenektől – állítja az asszony, aki maga is több hibrid anyja

Létrehozva: 2024.10.20. 19:30

Az egyik szülő azt is elárulta, milyen érzés volt földönkívüliekkel szexelni.

Igencsak bizarr célt tűzött ki magának egy amerikai csoportosulás: a Hibrid gyermek közösség nevű szervezet ugyanis a lehető legtöbb nőt szeretné rávenni arra, hogy szexeljen földönkívüliekkel, és szüljenek idegen-földi hibrid utódokat. A csoport tagjai állítják: ők már számos ilyen lánynak adtak életet, akik azóta mind egy űrhajón élnek, de egyszer majd visszatérnek, hogy birtokukba vegyék örökségüket – a Földet.

Igen, mindez úgy hangzik, mint egy epizód az X-Aktákból, egészen döbbenetes módon azonban kifejezetten sokan hiszik: velük is megtörtént ugyanaz, mint ami a csoport tagjaival. A szervezet alapítója, Sharon McCormick szerint nem kell tartanunk a földönkívüliektől.

– Amióra felfedeztem, hogy több hibrid gyermekem is van, az lett az életcélom, hogy tudassam a világgal: léteznek ilyen gyerekek; emellett támogassam ezen különleges gyerekek szüleit, testvéreit, barátait – magyarázta, hozzátéve: változó, hogy melyik hibrid gyerekben mennyi idegen DNS van.

 

Van gyerekem, amelyik 80 százalékban ember és 20 százalékban idegen, és fordítva, vagy épp 49/51 százalék. Van gyerekem, amelyik jobban embernek néz ki, van, aki kevésbé. Cake például egyáltalán nem néz ki embernek

 – árulta el az asszony az Among Us című dokumentumfilmben.

A szervezet másik alapító tagja, a 35 éves, Arizonában élő Bridget Nielsen azt is felfedte: egy cseppet sem volt traumatikus élmény a gyermekei fogantatása. Sőt!

Nagyszerű volt! Nagyon ösztönös, szuper nyers szexuális élmény volt. Igazán szabadnak érezhettem magam és nagyon élveztük. Ez volt a legjobb szex az életem során! 

– lelkendezett, hozzátéve: neki négy fia és hat lánya született az idegenektől, akikkel időről időre találkozik.

A szervezet honlapja szerint egyébként nők milliói estek már teherbe idegen-földi hibrid gyerekekkel vagy szexet, vagy mesterséges megtermékenyítést követően.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek