UFO

"Több száz UFO látogatja!" Megnevezték egy földönkívüli bázis pontos helyét

H. A.

Létrehozva: 2024.10.24. 19:30

A hírek szerint több száz UFO-t láttak, amint beléptek, majd elhagyták ezt a helyet.

Lerántották a leplet egy földönkívüli bázis pontos helyéről, amely a bolygónkon található. Danny Sheehan ügyvéd és aktivista - aki az elmúlt években szerepet vállalt abban, hogy UFO-informátorokat juttasson be az Egyesült Államok Kongresszusába - a hétvégén több döbbenetes kijelentéssel is előállt egy előadása során, nemrég pedig egy újabb videó látott napvilágot, amelyben megadta az egyik földönkívüli bázis pontos helyét.

Ufó jelent meg a magyar nőnek Németországban /
Kiderült, hol találtható a Földön az egyik földönkívüli bázis / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

- Ezeknek a különböző fajoknak a bázisai itt vannak a bolygónkon, magasan a távoli hegyvidéki régiókban, ahol távol vannak az emberek figyelő tekintetétől, valamint, nagyon figyelemre méltó módon, a  bolygónk tengerfeneke alatt - mondta el Danny Sheehan.

Van egy ilyen bázis közvetlenül Baja mellett, Los Angeles déli részén, Kaliforniában, egy Guadalupe Island – vagy Isla Guadalupe – nevű hely mellett. A USS Nimitz-et helyezték oda, hogy megfigyeljék őket, és több mint 100 ilyen UFO-t láttak, amelyek jönnek és mennek, lejönnek az űrből és a víz alá merülnek azon a helyen

- tette hozzá Sheehan, a Daily Star beszámolója szerint.

A USS Nimitz egyébként a világ egyik legnagyobb hadihajója, amely atommeghajtású, és amit 2027-től fognak majd deaktiválni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek